Şarkıcılığa geçiş yapması müzik yerküresinde sansasyon olan İvana Sert, rap müzik hakkında argümanlı açıklamalarda bulundu.
2019'a damga vuran rapçilerden sonra müzikçi Hande Yener'in “Artık pop bitti, rap periyodu başladı" demesi birçok müzikçi tarafından muaheze topladığı kadar bir çok müzikçi tarafından da hem fikir niyet olarak kabul edildi. Ivana Sert'in rap müziğine yaklaşımı ise epeyce katı oldu.
Ivana,“Rap bu aralar çok moda. Ancak bence balon. Çok uzun sürmeyecek. Rap yalnızca kelamlardan ibaret. Hikaye anlatıyorlar. Ben hiç kıymet vermiyorum. Konservatuvar mezunu biri olarak söylüyorum; rap ne sanattır, ne de müzik. Sanattan sayamam" laflarıyla rap müziğini konumdan konuma vuran açıklamalarda bulundu.
SEZEN AKSU DESTEĞİ: ESAS ARTIK GÖRÜN!
Müzik söylemesiyle medya camiasında sansasyon doğuran İvana Sert, geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’in veladet gününde, İvana'nın Minik Serçe Aksu'dan bedavaya müzik aldığı söyleniyor.
İvana Sert, 'İmalat Hatası' müziğini da Sezen Aksu'nun stüdyosunda seslendirmişti. İvana, “Ahmet Kaya, Ezhel, Çıkarı Bedih’ten sonra Sezen Aksu’dan müzik aldım. Esas artık görün” kelamlarıyla meydan okudu.
NE OLMUŞTU?
Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın Kum Üzere müziğini seslendirmesi üzerine performansını paylaştığı içtimaî medyada tenkitlere maruz kalmıştı. İvana, geçtiğimiz günlerde İmalat Günahı isimli çıkardığı albüm ile tenkitlere karşılık verdi. Azerbaycan’ın başşehri Bakü’de düzenlenen ‘Millionaire Estate’ isimli tertibe katıldı. Türkiye'nin Yıldızları armağanı verilen İvana açıklama yaptı.
“Ben konservatuar mezunuyum, müzik daima hayatımdaydı” halinde açıklama yaparak kazandığı mükafata ait tasavvurlarını lisana getirdi.
KUM ÜZERE MÜZIĞI TENKITLERINE KARŞILIK VERDİ!
Ivana, ''Eleştirileri okudum. Kimine güldüm, kimi de çok acımasız. Üzüldüm açıkçası. Ben Ahmet Kaya hayranıyım. Müziklerini biliyorum. Niçin Türkçeme takılıyorlar? Icmale ve duyguya baksınlar. Kıymetli olan içten söylemek" halinde konuştu.