Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ivana Sert'in olay açıklaması herkesi şaşkına çevirdi! 'Şampuanıma asit koydular'

Ivana Sert'in olay açıklaması herkesi şaşkına çevirdi! 'Şampuanıma asit koydular'
0
36

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
ivana_sertin_olay_aciklamasi_herkesi_saskina_cevirdi_sampuanima_asit_koydular_1606721438_5849.jpg

Moda tasarımcısı Ivana Sert, model olmak isteyen gençlere deneyimlerini paylaşmak için bir güzellik workshopuna katıldı. Güzellik worksopuna katılan Ivana sert yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi.

Türkiye’ye modellik yapmaya geldiği ilk zamanlarda zorluk çektiğini söyleyen Ivana Sert , mankenler arasında rekabetin çok fazla olduğunu söyledi. Sert, “10 tane kızla beraber 2 odayı paylaşıyorduk. Asker gibi bir şeydik. Bütün işleri ben alıyordum. Kızlar kıskanmaya başladı. Hatta şampuanıma bildiğin asit koyuyorlardı. Kokudan hemen anlıyordum” dedi.

P4BeX_1606721455_8417.jpg

858,496Konular
981,687Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt