Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İvana Sert'le yumuşak bir röpörtaj

İvana Sert'le yumuşak bir röpörtaj
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İvana Sert'le yumuşak bir röpörtaj ivana sert kimdir ıvana sert kimdir ivana biyografi vikipedi 1548627565 1548627565 ivanasertleyumusakbirroportaj5c4e2e72182d5ivanasertleyumusakbirroportaj5c4e2e72182d5 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberivanasertasdasd&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İVANA SERT, SON BİRKAÇ YILDIR HAYATIMIZA GİREN 'İKONCAN' SIFATINI TAŞIYAN İSİMLERDEN BİRİ 1548627565 1548627565 ivanasertleyumusakbirroportaj5c4e2e72505ffivanasertleyumusakbirroportaj5c4e2e72505ff ivanasertleyumusakbirroportaj5c4e2e72505ff Stiline ve tarzına olduğu kadar bakımına da özen gösterdiğini anlatan İvana Sert, 'ikoncan diyorlarsa vardır bir nedeni' dercesine kendiyle barışık ve beğenilmekten hoşnut Kabul edelim; son birkaç yıldır magazin gündemini işgal eden 'ikoncan' kavramı kulağa itici gelen bir sıfat İkon olmaktan ziyade ikon taklidi yaptığı için sıfatın sahibini ufak görebilen bir tonu var Magazin gündemini meşgul eden 'ikoncan'ları kah saatlerce güneşlenmeleri, kah bikinilerinin aksesuarları vesilesiyle yakından bilinen En azından magazin haberlerinde yer verildiği kadarıyla İşadamı Yurdal Sert ile yaptığı evlilikten daha sonra sosyetik isimler aralarında anılan ve ikoncan listesinin başında yer alan İvana Sert için de şart böyle görünüyordu Son olarak birkaç ay önce Maxim Dergisi'ne verdiği pozların arkasında gündeme gelen İvana Sert sahiden kimdir, niçin ikoncanlar listesinde yer edinmiştir, hayatta neler yapar merak ettik ve sorularımızı ona yönelttik * Tarzınızla öne meydana çıkan bir isimsiniz lakin İvana Sert ismini ilk kez duyacak biri için kendinizi nasıl anlatırsınız? ilk olarak anneyim ve bu beni fazla mutlu ediyor Aslında giyimime ve tarzıma her zaman çok yük gösteriyordum fakat nedense son 23 senedir öne çıktı Özellikle dikkat sürüklemek için yapmıyorum fakat illaki basın kesintisiz benzer kadınları lanse etmekten sıkılıyor Yeni isimler göstermek bir yarışa dönüşüyor galiba * Kameralar da ışığınızı seviyor lakin Belgrat'tayken müzik eğitimi aldım hala piyano çalıyorum 16 yaşındayken de modellik yapmaya başladım İşin profesyonellik kısmına alışkınım, kameralarla dostum Yıldız almak daima içimde vardı seslenmek fakat MART AYINDA BİR SÜRPRİZİM VAR * Hakkınızdaki haberlerde o gün nerede olduğunuz, ne giydiğiniz gibi şeyler yazıyor Gündelik hayatta İvana Sert neler yapar peki? Bu aralar fazla yoğunum Sahiden mart ayında büyük bir sürprizim olacak! bunun dışında günümün büyük çoğunluğu oğlum Alev'le geçiyor, evimizle ilgileniyorum Yemek yapmak benim için stres atmanın bir yolu Zaten 8 yaşımdan beri yemek yapıyorum * Siz 'bir sürprizim var' deyince, bir dönem girişip de yarım bıraktığınız albüm projesi geldi aklıma Yahut onu mu bitirmek niyetindesiniz? Hayır, albümle ilgili bir sürpriz yok Şimdilik kimseye söylemiyorum çünkü zamanı gelince bütün bir patlama yaratmak istiyorum * Gündemde olan ve stili konuşulan isimler kendi markalarını yaratmak konusunda hevesli oluyor Böyle bir planınız mı var? Yapacağım her şeyin içinde azıcık moda oluyor natürel fakat daha fazla bir şey söyleyemem ki sürprizi bozulmasın * Eda Taşpınar ve Aylin Tahincioğlu gibi isimlerle arkadaşsınız Kendi aranızda modadan konuşuyor musunuz? Fazla konuştuğumuzu söyleyemem Hepsinin kendine has bir stili var Hepimiz öbür şekillerde uyarı çekiyoruz id TAKDIR EDILMEK HOŞUMA GİDER * Dikkat sürüklemek başa bela yok yani? Örneğin geçenlerde bir marka için Türkiye'ye gelen moda tasarımcısı Patricia Field da tarzınızı beğenenlerdendi Beğenilmek kuşkusuz hoşuma gidiyor Stilimi beğenmeleri de böylece, yalan söyleyecek değilim Lakin bunu bilhassa yapmadım Patricia ile dost olduk Bahsettiğim sürpriz projem için onu da davet edeceğim * Tarzınızı kendiniz nasıl tanımlıyorsunuz? Sabahtan uyanıyorum ve kendimi nasıl hissedersem pek giyiniyorum Özellikle elbise giymeyi seviyorum Önemli olan görülmemiş, öbür bir kombinasyon yaratmak Bu şekilde giyinip çıkıyorum ve karşıma 10 tane kamera da gelse benim için değişen bir şey olmuyor * Hesaplı krizin etkileri giyim alışverişi alışkanlıklarınıza yansıdı mı? Hesaplı krizin en büyük etkisi psikolojik açıdan oldu Evet, kriz var lakin ben zaten tekrar tekrar çok fiyatı yüksek kıyafetler almıyorum Her davete binlerce dolarlık elbise ile gitmiyorum bir defa para verip aldığım kıyafeti de bir daha giymemek gibi bir durumum yok * Gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları neler? Elbiseler, bilhassa de siyah olanlar, kot pantolonlar ve şapkalar Tarzı olan ve bitmiş görülmeyen parçaları seçim ediyorum * Son dönemde 'ikoncan' sıfatı ile anılan isimlerden biri oldunuz Niçin bu sıfat yakıştırıldı size? Dünyanın her uygun ikon kavramı var Mesela İngiltere'de Kate Moss, Victoria Beckham ve son olarak da Agyness Deyn Bizde de bu peşine düşüp takip ediliyor illaki, 'ikoncan' Türkiye'ye uyarlanmış hali gibi Gönülsüzce de olsa böyle geldi böyle gidiyor Lakin gerçi tasa ettiğim bir şey değil ne de olsa sonuçta bir tarzınız olduğunu gösteren bir önad Konu stil olunca bence en manâlı şey insanın kendine güvenmesi ve kıyafetleri taşıyacağına olan inancı Yeni sezonda canlı, floresan renkler öne çıkacak Bunu direkt takip etmektense yeniden kendi yolumu çizeceğim Stil konusunda kendi adıma bir şeyler yapacağım * Sizin örnek aldığınız bir tarz ikonu var mı? Hüseyin Çağlayan fazla başarılı ve EmelYaz Kurhan kardeşlerin markası Yazbükey de RIVAYET SEVMEM GÜNE GÜLEREK BAŞLARIM * Aile kavramı sizin için ne açıklama ediyor? Biz daima birlikteyiz Yurdal da ben de hiperaktifiz, Alev de bu yüzden bütün bir bomba! Benim yetiştiğim yerde çocuklara anneleri, anneanneleri bakar Bana burada yardımcı olacak kimse yok, onun için Alev'in bakıcısı var Annem burada olsa hayatta bakıcısı olmazdı Oğlum bana aşık, bir yere giderken öyle ağlıyor ancak ne yapacağımı şaşırıyorum * Ateş'e kardeş düşünüyor musunuz, şayet bir kız çocuk? İstiyoruz evet Bir kızım olsa neler yapardım, neler giydirirdim ona * Uzun zamandır Türkiye'de yaşıyorsunuz Artık adamakıllı alışık olmalısınız? Burası bundan böyle benim ülkem oldu 'Sırbistan mı, Türkiye mi?' diye sorarsanız, cevabım 'Türkiye' olur Bunu ailem de biliyor, zaten oraya geri dönmediğime kadar * Hep hayal ettiğiniz hayatı mı yaşıyorsunuz? Bulunduğunuz yere gelirken uğraş harcamanız gerekti mi? İster meşhur ister varlıklı olsun kimse her istediğine doğrudan sahip olamaz Ufak de olsa bir sorun, bir sıkıntısı defalarca olur Fakat bu dertleri de yaşamayı çakmak gerek Böylece her şeyi olumluya döndürmek en azından canımızı daha az sıkıştırmak olası * Fazlasıyla fazla düşünen bir insansınız Kesinlikle öyleyim Güne tebessüm eden bir yüzle başlarım, rivayet sevmem Kocam da fazla artı düşünceli bir insan, fazla güler yüzlüdür Yalnız fotoğrafım çıkıyor lakin kocam her zaman yanımda * Geçen aylarda Maxim Dergisi'ne verdiğiniz pozlar yüzünden eşinizle aranızın açıldığı konuşuldu, nedir işin aslı? O görüşme çok ses getirdi bir daha karşıma böyle bir teklif gelirse hayatta kabul etmem! Anlamadığım şey, benim fikrime göre o pozlarda da, kıyafetlerde de seksilik olmamasına karşın işin bu dek büyümesi Şamdan'daki pozlarım bile bence daha seksiydi! Bilmiyorum niçin bu dek abartıldı oysa aile içinde hiç de sorun çıkmadı O günler de geçti gitti Kötülük zaten bana ulaşamıyor çünkü ben aramızda büyük bir mesafe bırakacak bir duvar örüyorum * Tekrar benzer röportajda Johnny Depp'i fazla beğendiğinizi söylemiştiniz Evet, mistik bir havası olduğu için beğeniyorum Onu İngiltere'de bir mekanda gördüm O zamanda yanımda kocam vardı Hep tek başıma fotoğraflarım çıkıyor fakat kocam benim her zaman yanımda! GÜZELLİĞİNİN SIRRI HAMAM * Fazla fikir açık havada bakım ve alımlılık için uyguladığınız bir formül var mı? Hamam çok etkin bir alımlılık formülü Ayda bir defa hamama gitmeli Ayrıca bol bol spor yapıp, su içmek ve balık gibi sağlıklı besinler elde etmek da önemli Her şey bir yana genetiğin de etkisi var tabii Sırbistan'da, Slovakya'da veya Türkiye'deki alımlılık kriterleri, özellikleri ayrı Her Zaman diyorum oysa esmer bir Türk güzeli bizim oralara gitse fazla alaka çeker Bir tane hayatımız var, elimizden geldiğinde iyi yaşamalı kendimize bakmalıyız, fakat bu erkekler için de geçerli akşam İVANA SERT RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN  

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt