Ivanka, Trump Towers İstanbul'da Trump Towers İstanbulŞişli projesi için New York’un önde gelen ailelerinden listeler dolusu ön istek aldıklarını bildiren emlak kralı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump projeden kendisine de bir daire ayıracak Ivanka Trump projenin alışveriş merkezinde kendi tasarladığı mücevherleri satacak Projenin 2010’daki açılışına Donald Trump da gelecek MECİDİYEKÖY’de Doğan Ailesi ve Taşyapı İnşaat ile müşterek gerçekleştirdiği Trump Towers projesinin New York’taki vefalı müşterilerinden koskocoman istek gördüğünü söyleyen emlak kralı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, New York’un önde gelen ailelerinden listeler dolusu ön istek aldık Ben de bu projeden kendime bir daire ayıracağım Istek pek büyük fakat bu talebe cevap verebilmek için ortaklarımızla burada yeni bir proje yapmak zorunda kalacağızdedi Ivanka Trump ayrıca Trump Towers İstanbulŞişli’nin alışveriş merkezi bölümünde de kendi tasarladığı mücevherleri satışa sunacak Mağazanın adı ise Ivanka Trump Collection ismini taşıyacak İSTANBUL BİR AYRICALIK: Trump Towes İstanbulŞişli projesinin önceki gece gerçekleşen tanıtım gecesinde konuşan Ivanka Trump, Avrupa’da ilk projesini İstanbul Şişli’de yükseltecek olan Trump Ailesi’nin 70’e yakın projesi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: İstanbul fantastik bir büyük kasaba Burada yaşamak da bir ayrıcalık Bugün öncelikle turist gibi gezme fırsatı bulduğum için bunu daha iyi anladım Bu şehirde olmak bizim adımıza çok güzel Boğaz olağanüstü ortaklarımız olduğu için de epeyce mutluyuzİSTANBUL’DA BULUŞACAĞIZ: Kendisi katılamasa da kızı Ivanka Trump kadar temsilcilik edilen Donald Trump lansman gecesinde misafirlere evvelden hazırlanmış bir çekim ile güzel geldinizdedi Aranızda olmak isterdim fakat Ivanka orada Ben de orada olacağımdiyen Donald Trump katılanlarla en kısa zamanda birlikte olma dileklerini yolladı Projenin 2010’daki açılışına Donald Trump da gelecek Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı da Benzer projelerin lansmanını Amerika’da da gerçekleştirmeyi diliyorumdedi YENİ PROJE TEKLİFİ: Trump Towers İstanbul Şişli projesinin tanıtım gecesine meslek ve sanat dünyasından 1000 misafir katıldı Doğan Yayın Holding Idare Heyeti Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ projeye gelen yoğun istek üzerine Trump Ailesi’nden İstanbul’da yeni bir proje yerine getirmek konusunda öneri aldıklarını ve görüşmeleri sürdürdüklerini söyledi 2010’DA TAMAMLANACAK: İki kule, bir alışveriş merkezinden oluşan ve mimari projesi Brigitte Weber Mimarlık tarafından hazırlanan Trump Towers İstanbul Şişli’nin inşaatını Taşyapı yürütecek Tamamlandığında dağıtılmış büyüklüklerde rezidans, ofis üniteleri ile alışveriş merkezinin bulunacağı İstanbul’daki Trump Towers İstanbul Şişli’de sinema salonları, dünyaca ünlü güzellik ve fitness merkezleri, dünyanın önde gelen lokanta ve kafeteryaları bulunacak 23 bin metrekarelik alan üzerinde inşası süren projenin 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor Trump Towers İstanbulŞişli’ye dev tanıtım DOĞAN Ailesi, Taşyapı, Trump Organization ile Yeşil İnşaat’ın ortak projesi olan Trump Towers İstanbul Şişli için önceki akşam bir anma gerçekleştirildi Hilton Convention Center’daki kutlamada, Trump Towers İstanbulŞişli’nin tanıtımı yapıldı Mecidiyeköy’de biri büro, diğeri rezidans olarak projelendirilen iki kule ve bir alışveriş merkezinden oluşacak Trump Towers, yaklaşık 23 bin metre karelik alan üzerinde yapı ediliyor Trump Towers İstanbulŞişli’nin 2010 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor Avrupa’da ilk olarak Türkiye’de yükselecek Trump Towers’ta ayrıca sinema salonları, dünyaca meşhur alımlılık ve fitness merkezleri, restoranlar ve kafeler de yer alacak 1 MİLYAR DOLAR GELIR: Taşyapı Idare Heyeti Başkanı Emrullah Turanlı, anma esnasında gazetecilerin soruları üstüne, 2 blok halinde yapılacak, bir kulenin rezidans, bir kulenin de ofis olarak hayata geçirileceği projenin, arsayla beraber 500 milyon dolara mülk olmasını beklediklerini, projenin bitiminde 750 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında gelir öngördüklerini, metre kare birim fiyatının da 6 ile 9 bin dolar aralarında değişeceğini söyledi Donald Trump’ı temsilen kutlamaya katılan kızı Ivanka Trump da İstanbul’un iyi bir pazar olduğunu, inşaat sektörü açısından büyük fırsatlar barındırdığını ifade etti Trump, projenin dışının benzer kalacağını, fakat iç dekorasyonda değişiklikler yapılabileceğini kaydetti KİMLER KATILDI: Kutlamaya, İstanbul Valisi Muammer Güler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Doğan ailesinden Kültürlü Doğan ve Sema Doğan, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Mehmet Ali Yalçındağ, Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı, Şimşek Demirören, Aziz Şimşek, Nihat Özdemir, Tayfun Beyazıt, Serdar Akıllı, Murat Yalçıntaş ve Nedim Esgin’in de arasında bulunduğu fazla sayıda konuk katıldı Hilton’daki tanıtımda Trump Towers New York’un bar ortamı yaratıldı İSTANBUL’da gerçekleştirilen tanıtım partisi, katılanların ortamı daha iyi tanıyabilmesi için New York’daki Trump Towers’ın 27’nci katındaki bar alanı gibi tasarlandı Bu yolla New York’daki Trump Towers İstanbul’a taşındı 1960’lı yılların New York Jazz Club’ı teması ile hazırlanan gecede davetliler The Rat Pack Revue Tribute Show ile Demet Tuncer’in performansları eşliğinde 60’lı yılların New York atmosferinde neşeli bir gece geçirdi Dubai’den Honolulu’ya birçok proje yürütüyor ABD’de hızla büyüyen ve New York’u yenileyen adam olarak anılan emlak kralı Donald Trump’ın Amerika dışına çıkışı başta Dubai projesiyle oldu Dubai’nin ardından Panama City projesini de gerçekleştiren Trump İstanbul ile Avrupa pazarına ilk önce giriyor Potansiyel taşımayan çoğu ülkede asla yatırım yapmayacağını gösteren Trump Türkiye’de ise büyük yatırımlara imza atacağını belirtiyor Ivanka Trump’ın Hattat ailesiyle görüşüp Bodrum’da bir otel ve rezidans projesi gerçekleştirme planı yapması da ailenin sadece İstanbul’la yok, diğer şehirlerle de ilgilendiğini gösteriyor Rakamlarla Trump Towers İstanbulŞişli Projenin arsayla beraber 500 milyon dolara mülk olması bekleniyor Projenin bitiminde 750 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında gelir öngörülüyor Metre kare bölüm fiyatı 6 bin dolar ile 9 bin dolar arasında değişiyor Proje 23 bin metrekarelik bölge üzerinde gerçekleştirilecek İki kuleden oluşacak olan Trump Towers İstanbul da ofis alışveriş merkezi ve rezidans alanları yer alacak 350 bin dolara takı satacak ERKEN yaşta meslek hayatına atılan Ivanka Trump, Dynamic Diamond Corp ile yaptığı ortaklık anlaşması sonucunda kendi markasını pazarlamaya hazırlanıyor Birincil mağazasını Eylül ayında New York’ta açmayı planlayan Trump çocukluğundan bu yana merakı olan mücevher ve aksesuar butiğini İstanbul’a Trump Towers Şişli projesiyle taşıyacak Dört bambaşka grup ve toplam 80 parçadan oluşan koleksiyonda yük pırlantalarda Fiyatların sadece yüzükler için 750 dolardan başlayacağı bu koleksiyonda pırlanta kolyelerde ise fiyat 350 bin dolara dek çıkacak Ivanka Trump’ın butiklerinde de beyaz saten ve mercan renkler dominant olacak Müşterilerin rahatsız edilmeden alışveriş yapabilmeleri için özel odalar tasarlanacak Babasının işlerinin yurtdışı sorumlusu TRUMP Grubu’nun yurtdışı projelerinde faal rol bölge Ivanka Trump babasının şirketinde maaşla çalışıyor Babasının şirketinde kontrolü ele bölge Pensilvanya Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Ivanka Trump yaklaşık üç milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 314’üncü adamının varlıklarını yönetmeye namzet Ivanka Trump’ın 2 erkek kardeşi daha bulunuyor Onlar da aile şirketinde çalışmalarını sürdürüyor Özgürlük