Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ivedi bakar mısınız ?

Ivedi bakar mısınız ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar kimse yadırgamasın lakin ben akrabamızın kızına aşığımUzun zamandır görüşmüyoduk bir vesileyle görüştükİlk bakışta çok değişik baktı ve yanıma geldi çok değiştimi söyledi çok değişik bakıyodu her zaman göz ucuyla bakıyodu ben bakınca gülerek kafasını arkaya çeviriyoduBakarken bazen saçlarıyla oynuyoduSonra dışarı çıktık gezmeye başladıkBaya bir konuştukBirden elimden tuttu ve beni öptü o anda dilim tutuldu yarı herşey benim olmuştu ve o gün her tarafında hep gelecekten bahsetti kendisinin yerine getirmek istediklerini, benim ne yapmak istediklerimi sorduO gün her tarafında neredeyse el ele gezdik bana ismimle hitap ediyoduMsn telefon herşeyimi istedi bende anında verdim,bundan sonra sık sık görüşelim dedi ayrılırkende tuttu öptüYine çok değişik bakıyoduBen tekrar şaşkındım ayrıldık eve geldim şoku atlatmak için duşa girdim Anında telefonuna mesaj attım ne yapıyorsun diye Ve gelen mesaj ;
Ne yapıyım kuzen oturuyorum sen ne yapıyorsun Bu kuzen lafı beni yıktı düşünceleriniz nedir alabilir miyim ?

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt