iltasyazilim
FD Üye
Selam arkadaşlar Endüstri mühendisliği öğrencisiyim 4üncü senem fakat okulum uzadığı için daha aşağı sınıflarla derslere giriyorum Bu sınıfta bir kız var , dönemin başından beri gözümü alamıyorum pek sade öyle gürültüsüz, böylece küçücük tefecik Görseniz nasıl güzel Geçiyor köşede dersi dinliyor sessiz sessiz Daha Sonra iki arkadaşıyla çıkıp hava alıyor Pek kendi halinde gürültüsüz ağırbaşlı bir kız Bir türlü konuşamıyoruz ama aramızda çok belirgin olarak kıvılcımlanmalar var Bundan Böyle açık seçik böylece uzaktan birbirimizi izliyoruz Yakınıma oturuyor falan filan Ben kızdan fazla hoşlandım ama gel gör fakat ismini bile Yen'i öğrendim En sonunda Facebook hesabınızdaki buldum Haftanın üç günü dersim var Geri kalan dört günü boşum Derhal bu gün ders de bitti Bi dört gün daha göremeyeceğim Fazla kafama takılıyor içten içe düşünüyorum Facebook'tan eklemeye utanıyorum Eklesem yazamam ne yazacağımı bilemem muhabbeti kuramam biliyorum Sizce ne yapmalıyım ? Bana bir hafıza zihin verin lütfen internetten muhabbeti nasıl kurabilirim ama ? Yoksa dört gün tahammül mı etmeliyim Dört gün dayanma edip beklesem okulda hangi bahaneyle muhabbet edeceğimi de bilemiyorum Kitlendim kaldımteşekkürler