Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ivedi Koşul Kız Arkadaşımla Feci Kavga Ettik

Ivedi Koşul Kız Arkadaşımla Feci Kavga Ettik
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kısaca anlatıyım konuyuKız arkadaşım yalnızca çıkmıyoruzÇıktığı çocuktan ayrıldı unutamadıDershanede derslik değiştirdi ondan daha sonra bi arkadaşın bunamektup yazdığını gördüm mektubu okudumKızın ayrıldığı oğlana yazıyormuş sana takviye ettim lütfen söyle ona sınıfına her tarafta gelsin diyeOndan daha sonra oğlana baktım ağlıyorErtesi gün kız sınıfını değiştirdiNiye değiştirdin dedim bozuldu kızOndan daha sonra hitabe koydum konuşmadım falanEn sonunda küstükKız gerçekte unuttuğunu söylediNe kadar özür dilesemde kabul etmediSebebsiz yere yargıladın beni dediYalvarmalarım nafile çıktı şuan küsüz ve sonsuza dek böylece olacağa benziyorKıza bundan sonra her şey ayrı olacak hayatta şanslar dedim lakin fazla pişmanım nasıl barışabilirim yardım edin lütfenHediyeyle falan olacak bi iş yok kız o kadar birisi yokDuygusal olarak ona kendimi affettirmem lazım

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt