Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ivedi takviye önerge ettim lakin kız şüpheli

ivedi takviye önerge ettim lakin kız şüpheli
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 18 yaşındayım dershanede sınıfımdan birine teklif ettim lakin kız çok şaşırdı çünki ben daha onla ne sinemaya ne de başka bir yere gittim cumagünü öneri ettim bunu pazartasi konuşalım dedi ne yapmalıyım daha birincil olacak çünki ben eskiden 110 kiloydum acilen 75 kiloyum 179 boyum var
ne demeliyim tecrübeli olan arkadaşlardan destek bekliyorum

Similar threads

Kendi sınıfımdan hoşladığım bir kız vardı aşık olmuştum ismi NİL sınıfımızda gruplaşama oldu, 6 tane kız kendi aralarında grup kurdu bunların içinde NİL de vardı onların grup beni hiç sevmiyodu Ben NİL e çıkma önerge etdim kabul etmedi7 ay boyunca defalarca peşindeydim dedim bir kez daha öneri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
slm arkadaşlar bana bi destek edin bi kız var 4 yıldır seviyorum bundan 4 yıl önce açıldım aramız baya iiydi önerge ettim kabul etmedi sonra o kabul etmeyince ben bir fazla kızla çıktım o da bunları duydu emrindeki çünki yakın bi çevredeyiz yanlız benim 1 yıl önce kafama dank etti kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Günlerdir hatta aylardır kafam buna çok bozuk bütün 8aydır antidepresan kullanıyorum fakat geçmiyor ve hala yalnızım Önce özelliklerimden bahsedeyim Makine müh okuyorum , 2sınıfım Hayatım boyunca hiç sigara ve içki kullanmadım Çok efendi ve saygılı biri olarak biliniyorum çevremde Body...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Dershane'de bizden bir yaş küçük kız var ve ben bu kızı gördüğümde fazla hoş olduğunu anlamıştım en yakın arkadaşımla kızı takip falan etmeye başladık tanışalım falan diye lakin tanışamadık oda kıza hoş diye yavşamaya başladı arkasında ikimizde faceden açlık gönderdik 3 gün bekleyip kabul etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
ilk önce herkese merhababu siteyi bir arkadaş öğüt ettibu daha birincil mesajımonu ilk gördüğümzde arkadaşlarıyla müzik dinliyorlardı bende yanlarına gittim bu şarkıyı çok seviyorum bana yollar msn dedim birincil pek muhabbet ettik daha açıkçası o çok az konuştu ben daha fazla arkadaşıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt