Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Akşamlar Guzel Sozler

İyi Akşamlar Guzel Sozler
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İyi Akşamlar Guzel mesajlar
İyi Akşamlar Sozleri

İyi Akşamlar; benim viran gonlumun sultanı, İyi Akşamlar; dost bağımın gonca gulu, İyi Akşamlar; Sureyya yıldızım, İyi Akşamlar ay yuzlum, İyi Akşamlar; canımın cananı, İyi Akşamlar

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince İyi Akşamlar olsun

Elini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene İyi Akşamlar

İyi Akşamlar bahar kokulum, kır ciceğim nefesim, gozum, her şeyim İyi Akşamlar CANIMIN CANIM

Sevgi yağmuru olsam yağsam odana Islatsam sen tek tek duşen damlalarımla yavaş yavaş Ruyalarında aşk seli olup aksam ustune Sen rahat uyu birtanem, İyi geceler sevgilim

Bu gece yağan yağmura yazdım sana olan duygularımı Seni ne cok sevdiğimi anlatsın diye sel olup aksın ustune İyi geceler birtanem, damlaların cıkardığı ses sana ninni olsun ruzgar haykırsın seni ne kadar cok sevdiğimi ve sensiz gecen gecelerdeki ıstırabımın sesini

Artık sırdaş değil geceler bana Sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla En icten duygularımla iyi geceler sevdiğim sana

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt