Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Akşamlar Mesajı Komik

İyi Akşamlar Mesajı Komik
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İyi Akşamlar Mesajları Komik
Kısa İyi Akşamlar Mesajı Komik

Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Akşamlar !!!

Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen Artik uyuyabilirsin iyi geceler
İyi geceler opsun seni bu geceler

Guneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler

Arım balım peteğim gulum dalım ciceğim karizmatik erkeğim iyi geceler

En icten ve dıştan dileklerimle iyi geceler dilerim

İyi geceler, renkli ruyalar

Ak guvercin gonderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve şevkat, kar beyaz tuylerinde kokun ve kakasında iyi geceler opucuğu ona iyi bak

Gece karanlığında cığlık olur sesim, yosun kokusundan keskin sana ozlemim, şimdi kapanıyor gozlerim, Haydi iyi geceler

Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henuz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum hayata gozlerimi kapamamın zamanı geldi

Mujde Bu gece gunahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır İYİ GECELER

Uyuyorum Yarın sayısal loto icin aksakallı dedeyle randevum var imagesiyiaksamlarmesajikomik5ad92ead2176fpng iyi geceler!

Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin

Similar threads

İyi Geceler Mesajı Sevgiliye Komik Sevgiliye yazılacak komik iyi geceler mesajları sayfamızdaSevgilinize eğlenceli komik kısa iyi geceler mesajı yazmak istiyorsanız aşağıdaki mesajlar arasından beğendiğiniz mesajı yazabilirsiniz Her şeyin zamanı var; Yaşamanın, Sevmenin ve Olmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Uyku Mesajları Komik En Komik Uyku Mesajları Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henuz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum hayata gozlerimi kapamamın zamanı geldi Sebebi Ziyaretimiz Belli Bu Saatte Kız İsteyeceğimiz Yok İYİ GECELER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Komik İyi Geceler Mesajları En Komik İyi Geceler Mesajları Sevdiğinizin ya da arkadaşınızın yuzunu uyumadan once guldurebilmeniz icin en komik iyi geceler mesajları nı sizin icin sectik İşte komik iyi geceler mesajları ; * Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Geceler!!! * Hey sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Sevgiliye İyi Akşamlar Mesajları Sevgiliye yazılacak en guzel iyi akşamlar mesajları burada sizler icin beğeneceğiniz birbiirnden guzel iyi geveler ve iyi akşamlar mesajları Beyaz bir guvercin gonderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yureğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tuylerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Komik İyi Geceler Mesajları Sizler icin birbirinden komik sozler ve kısa mesajlar hazırladım arkadaşlar beğeneceğinizi umduğum komik ve eğlenceli iyi geceler mesajları ile sizleri başbaşa bırakıyorum imageskomikiyigecelermesajlari20195ad9146e348b8 Bizim Evden Sesleniyorum İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,519Konular
981,234Mesajlar
31,096Kullanıcılar
jessySon üye
Üst Alt