İyi Akşamlar Mesajları Komik
Kısa İyi Akşamlar Mesajı Komik
Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Akşamlar !!!
Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen Artik uyuyabilirsin iyi geceler
İyi geceler opsun seni bu geceler
Guneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler
Arım balım peteğim gulum dalım ciceğim karizmatik erkeğim iyi geceler
En icten ve dıştan dileklerimle iyi geceler dilerim
İyi geceler, renkli ruyalar
Ak guvercin gonderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve şevkat, kar beyaz tuylerinde kokun ve kakasında iyi geceler opucuğu ona iyi bak
Gece karanlığında cığlık olur sesim, yosun kokusundan keskin sana ozlemim, şimdi kapanıyor gozlerim, Haydi iyi geceler
Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henuz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum hayata gozlerimi kapamamın zamanı geldi
Mujde Bu gece gunahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır İYİ GECELER
Uyuyorum Yarın sayısal loto icin aksakallı dedeyle randevum var imagesiyiaksamlarmesajikomik5ad92ead2176fpng iyi geceler!
Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin
Kısa İyi Akşamlar Mesajı Komik
Taaa Bizim Evden Sesleniyorum İyi Akşamlar !!!
Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen Artik uyuyabilirsin iyi geceler
İyi geceler opsun seni bu geceler
Guneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler
Arım balım peteğim gulum dalım ciceğim karizmatik erkeğim iyi geceler
En icten ve dıştan dileklerimle iyi geceler dilerim
İyi geceler, renkli ruyalar
Ak guvercin gonderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve şevkat, kar beyaz tuylerinde kokun ve kakasında iyi geceler opucuğu ona iyi bak
Gece karanlığında cığlık olur sesim, yosun kokusundan keskin sana ozlemim, şimdi kapanıyor gozlerim, Haydi iyi geceler
Elveda arkadaşlar bu sizlere son satırlarım, artık yokum! yaptığım şeyin henuz erken olduğunu biliorum ama artık dayanamıyorum hayata gozlerimi kapamamın zamanı geldi
Mujde Bu gece gunahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır İYİ GECELER
Uyuyorum Yarın sayısal loto icin aksakallı dedeyle randevum var imagesiyiaksamlarmesajikomik5ad92ead2176fpng iyi geceler!
Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin