Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Akşamlar Şiiri

İyi Akşamlar Şiiri
0
201

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İyi Akşamlar Şiiri kısa
İyi Akşamlar Şiirleri

İyi Akşamlar

Bak yine hava kararmakta
İnsanlar da bir telaş koşuşturmakta
Kimisinin yuzunde gulucuk ,
Kimisinin sırtında yuk
Gozlerinde yollar uzamakta
Ozlem ile beklenen eve varmak
Hava kararınca iki cift soz
Yeşiliyle mavisiyle iyi akşamlar

İyi akşamlar

Nedime Kadime Kaplan

Similar threads

Gurbet Şiirleri En Guzel Gurbet Şiirleri Zalim gurbet Genc yaşta gurbete duştum Ham idim yandım piştim Derde kedere alıştım Yedin beni zalim gurbet Gurbet gurbet zalim gurbet Yedin beni zalim gurbet Gurbet elde yabancısın Turkiyede almancısın Yerim yurdum yokmu benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
400
Elazığ şiir Elazığ ile ilgili şiirler Elazığ şiiri imageselazigsiirleri5aedf6f9dddbb Hoşca Kal Elazığ Yorgun gurbet akşamlarında, Gulmez Tepesi’ne sığınarak huznumle, İki yuzunu seyrettiğim şehir,hoşca kal Ve yureğimde bir kurşun gibi, Ve yureğimde bir zambak gibi taşıdığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
En etkileyici aşk şiirleri etkileyici ozlem ve aşk şiirleri guzel etkileyici aşk şiirleri unlu şairlerin en guzel aşk şiirleri Cok Sevmek Bizi kandıran o şarkılar, o mavi gece O sıcaklığı beyaz ellerin, o ilk bakış Sebepsizliğin sebep olduğu şafak vakti O cok sevmek gecelerde o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Sevgiliye ozlem şiiri Ozlenen sevgiliye şiirler MEKTUP Maziyi yaşadım bu akşam yine İlk mektubun gecti elime Gozlerim takıldı son cumlesine Seni seviyorum diye yazmışsın Yazılar dalgalı elin titremiş Ela gozlerin yaşı damlamış Altına attığın imza silinmiş Seni ozluyorum diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sezai Karakoc Mona Rosa Şiiri Sozleri Mona Rosa Siyah guller, ak guller Geyve'nin gulleri ve beyaz yatak Kanadı kırık kuş merhamet ister Ah senin yuzunden kana batacak Mona Rosa Siyah guller, ak guller Ulur aya karşı kirli cakallar, Urkek urkek bakar tavşanlar dağa Mona Rosa bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt