Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Bir Ekran Kartı alacağım -LCD Monitörüm için istiyorum

İyi Bir Ekran Kartı alacağım -LCD Monitörüm için istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ATI RADEON 9800ProXt ekran kartım var
3 boyutlu oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum donmadan akıcı bir şekilde(DOOM3, Nfs Underground, Pes6)

ben 22 inch LCD Monitör (Samsung 226bw) alacağım
Şu an elimde olan ATI RADEON email*protected 'de bir problem olur mu? cevabınızı bekliyorumFilm izleyip oyun oynayacağımyoksa en iyi ekran kartı hangisi son model?

Similar threads

oyun ve film izlemek için kaliteli bir LCD monitör tavsiye edingözlerim bozuldu tüplü monitörlerden aslına bakarsanız polaroid marka ekran filtresi arıyorum 17 incharkadaşın birtanesi hiç uğrasma al bir tane lcd gözlerin rahat etsin dedi ama hangi lcd monitörü alayımmonitörü şunlar için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Philips 107T5 flat monitörümde Ati Radeon 9200 128 mb AGP ekran kartı kullanıyorumFakat 1024x768 çözünürlükten yüksek ayarda ekranın kenarlarında daralma ve bükülmeler oluyorMonitör ayarlarından yaptım düzelmediHertz ayarlarını değiştirdim, driver günceledim aynıHatta 1024*768 de bile çok düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Herkese iyi ramazanlar diyorum Arkadaşlar benim ati radeon 9800 proo ekran kartım var Yaz boyunca fazla ısınmadan makineyi kitletiyordu En sonunda ekran kartı fanını yağladım Şu anda kitlenme gibi bir problem kalmadı Yanlız yeni bir problem cikti oyun oynarken monitörde karıncalanmalar oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt