Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Geceler Aşkım Şiir

İyi Geceler Aşkım Şiir
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İyi Geceler Aşkım Şiiri
İyi Geceler Aşkım

İyi Geceler Aşkım

Mutsuzluktan kıvranacağımı,
Gozume uyku girmeyeceğini bile bile,
Uzanıyorum şu kahrolası yatağıma
Ağlamaktan ıslanmış,
Gozyaşı kokan yastığama,
Koyuyorum dertli başımı
Ve tum olup bitenleri gizleyen,
Derdime ortak olan yorganımı,
Bir kefen misali cekiyorum uzerime
Sabahımı duşunmek bile istemiyorum,
Guneş gormeye hasret kalmış bu odada,
Sonsuza kadar uyumak istiyorum

Biliyorum yarınımın mutsuz olacağını,
Biliyorum yine bu yastığın ıslanacağını,
Yine bu yorganın bana ortak olacağını,
Biliyorum hepsini yaşamışcasına

Korkuyorum bir gun gelecek,
Yastığımda ıslanmak,
Yorganımda dinlemek istemiyecek beni,
Ben o gunun ne zaman geleceğini de biliyorum

Similar threads

İyi Geceler Sevgilim Şiirleri Yeni İyi Geceler Sevgilim Şiirleri İyi Geceler Sevgilim Sen uyu Bana bırakarak sessizliği Suretinin kahrına yaş doksun gozlerim Sen uyu Duşlerinle sarmaş Uykusuzluğun yuruyuşleriyle pullansın kirpiklerim Sen uyu Ben aşkı cekerim ben aşkı sererim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
En Güzel Aşk Sözleri Güzel Sözler en güzel face sözleri face için güzel sözler sözler sözleri aşk 1549097873 1549097873 enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28enguzelasksozlerietkileyicisozler5c555b96adc28 http:img158imageshackusimg158718ask3csbl6 Seni asil insanların basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,480Konular
981,431Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt