Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Geceler Der Gibi Çektin Gittin...

İyi Geceler Der Gibi Çektin Gittin...
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İyi Geceler Der Gibi Çektin Gittin Gözlerimin rengine çevirdin gecenin karanlığınıNereye baksam sen, nerede seni görsem bir zindan ayrılığı Cümbür Cemaat senin adın her surat senin yüzün Cümbür Cemaat susmuş güyaKonuşanlarınsa dediklerini zaten ben anlamıyorum Bazıları yüzüme bakarak bir şeyler anlatıyor ama ben nedense duyamıyor sadece kafamı anlamış gibi sallıyorumHatta ara sıra güldüklerini farkediyorum bende espiri yaptılar heralde diyerek gülümsüyorum Beynim sözde üç sese tepki veriyor Biri şarkımız, diğeri ismini taşıyan çocuklar ,üçüncüsü ise senin kulağımda çınlayan son kelimen Ben neden diğer bir şey duymuyorum? Senin beni sevdiğini sandığım günlerdeki gibi şuursuzca bakıyorum etrafa Tek farkı renklerin eskisi dek canlı olmayışı Mor ötesi ışıkların zeka gösteremediği parıltıları farkedemiyorum bundan böyle Gözleri doğduğunda mavi olan fakat sonra siyaha dönen bir bebek gibi , renk körü olan bir köpek gibi bakıyorum etrafa Babasız bir çocuğun kalbi gibi atıyor artık yüreğim Yaşamla vefat arasındaki çizgide ellerim cebimde, ağzımda henüz külü düşmemiş bir sigarayla trapezci gibi yok,emeklemeyi yeni öğrenen bir bebek gibi yürümeye çalışıyorumO ipten aşşağı düşmekle yürümeye devam etmek arasındaki farkı anlayacak bir beyin kalmadı bundan böyle bendeYemeden, içmeden yaşayıp , köpek gibi siyahla beyazdan diğer birşey görmeden hayata kucak açsan ne olucak ama? Sensiz doğan güneşin abuk subuk ışıkları benden fazla herkesin dünyasını aydınlatır şimdiElalem yeniden bana üzülürmüş gibi bakar, arkasına dönen çeker gider evine Biliyorum yine Senden kalan omuzlarım çürüyecek Çünkü ne zaman ayrılığı konuk etsem böyle olur Sevdiğimin başını koyduğu yeri morartıncıya dek yumruklarımAylar daha sonra morluk geçtiğinde ben hala onu düşünüp ağlıyorsam, hatırından çıkmak yerine savaş açarım bütün dünyaya Bütün ayrılık sebeblerine sataşır güneşin nöbetini tutarımMucizenin namına Uğur koyar yakarım tüm farlarımı gecenin zifiri karanlığına Al işte tekrar çürüttüm şuralarımıBaşını omzuma koyduğunyer bundan böyle cilt sarılığından uzak, içim dek acılarla batmış Sen iyi geceler der gibi çektin gittin fakat ben daha son kelimemi söylemedim Bekle az kaldıHele şu omzumun ayrılık acısı bi geçsin Hadi o zaman sanada şimdilik iyi geceler! Madem böylece, bu kentin en hoş rüyasını sadece sen gör  

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt