Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İyi geceler Hayat..Bugunde Seni Yaşayamadım

İyi geceler Hayat..Bugunde Seni Yaşayamadım
0
234

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İyi geceler HayatBugunde Seni Yaşayamadım

imagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656cb91d7

Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın
Her şeye yeniden başlayacağım
İlk kez gunaydın diyeceğim gokyuzuneimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733f
İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değilimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733f
Yarın

imagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656fdf2a5

Yarın başlangıcı olacak hayatımınimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733f
Gozlerimi acıpimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733f''Merhaba'' diyeceğim hayata
Ben de varım artık
Olumune sevgi yarışına

İlk kez goreceğim annemi yarın
Sarılacağım onaimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733fsevgimi haykıracağım
Ama şimdi değilimagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b656dc733fyarın

imagesiyigecelerhayatbugundeseniyasayamadim5b0b65752dd0a

Similar threads

2019 İyi Geceler Mesajları imagesiyigecelermesajlari20195ad9326b94a36 Seni gozlerimi kapattigimda degil,gozlerimi actigimda gormek ve var oldugunu bilmek isterim gulparem iyi geceler Yine bir gun daha bitti sensiz ve tum geceler ben yaşadığım surece sensizsana cok kızgın olmama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İyi geceler sozleri etkileyici En etkileyici iyi geceler sozleri super etkileyici iyi geceler sozleri Sen uyurken Şuan Tatlı Ruyalar gorurken ben seni duşunup seni cizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler Gozumu Kapattığımda Gormuyorsam Seni, Neyleyim Sensiz Gecen Geceleri Yatakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Anlamlı İyi Geceler Mesajları En Anlamlı İyi Geceler Sozleri Elimden gelse Şu Yıldızlara Adını Yazarım, işte O zaman Geceler Bile Seninle Anlam Kazanır Birtanem iyi geceler Sen Yokken Yanımda, gecelerin tatdı, tuzu hayalin olur sevgilim iyi geceler :love Ruyaların icinde Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
İyi Geceler Mesajı Sevgiliye Komik Sevgiliye yazılacak komik iyi geceler mesajları sayfamızdaSevgilinize eğlenceli komik kısa iyi geceler mesajı yazmak istiyorsanız aşağıdaki mesajlar arasından beğendiğiniz mesajı yazabilirsiniz Her şeyin zamanı var; Yaşamanın, Sevmenin ve Olmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sevgiliniz icin en guzle iyi geceler mesajları buradaSevgilinize iyi geceler dilemenin en guzel yolu sayfamızdaki kısa mesajlardan geciyor emin olabilirsinizSizlerde guzel bir iyi geceler mesajı secip ve sevgilinize iyi geceler dilemeyi istemezmisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt