Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyi Geceler İngilizce

İyi Geceler İngilizce
0
173

Similar threads

İyi Geceler İngilizcesi İngilizce İyi Geceler ne demek İyi Gecelerin İngilizcesi good night dır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İngilizce İyi Akşamlar ne demek ingilizcede İyi akşamlar iyi akşamların İngilizcesi good evening dir
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
İngilizce Selamlaşma cumleleri İngilizce Selamlaşma kelimeleri ingilizcede selamlaşma kelimeleri ingilizcede selamlaşma cumleleri Hello merhaba good morning gunaydın have a nice day iyi gunler good evening iyi akşamlar good night iyi geceler see you again tekrar goruşuruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
İngilizcede selamlaşma, İngilizce selamlaşma sozleri, Selamlaşmada kullanılan sozler ingilizce HELLO Hello! (Merhaba) Hi! (Selam) Hey! (Hey!) Hi there! (Merhaba) Hello there! (Merhaba) Good morning! (Gunaydın) Good afternoon! (Tunaydın) Good evening! (İyi akşamlar) Good night...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
İngilizce diyaloglar İngilizce konuşma diyalogları İngilizcede tanışma sozleri Adınız nedir? : What is your name? Benim adım : My name is Tanıştığımıza memnun oldum : I am glad we met Eşinizin adı nedir? : What is your wife's name? Eşimin adı Marylynne : My wife's name is Marylynne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt