Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iyi geceler mesajları resimli

0
335

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

dostluk insanın hayatı boyunca nadir yakaladığı bir duygudur En kıymetli dostlarıma iyi geceler demeden uyumak olmazdı hepinize guzel huzurlu ruyalar dostlar
Beni sevecek kadar deliysen, Hak edecek kadar mertsen, Yalan soylemeyecek kadar şerefliysen, Bende sana iyi geceler demeden uyuyamayacak kadar takıntılıyım İyi geceler canım
imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fb7bb306 imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fb943c90 imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fbab8cad imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fbc782ee imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fbdf3cc3 imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fbf65b38 imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fc0d6448 imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fc2a345f imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fc53279b imagesiyigecelermesajlariresimli5b076fc69a97e

Similar threads

iyi geceler mesajları resimli dostluk insanın hayatı boyunca nadir yakaladığı bir duygudur En kıymetli dostlarıma iyi geceler demeden uyuklamak olmazdı hepinize hoş huzurlu rüyalar dostlar Beni sevecek dek deliysen, Adalet edecek değin mertsen, Yalan söylemeyecek değin şerefliysen, Bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
2019 İyi Geceler Mesajları İyi geceler Tatlı Ruyalar iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize iyi geceler dostlar Her gecem seninle anlam kazanır, boş odamda seni duşunurum yalnız akşamların koynunda, seninle dalarım ruyalara, iyi geceler Yalnız gecelerimin vazgecilmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
iyi geceler mesajı dosta Eşe dosta yollayabileceğiniz en guzel iyi geceler mesajları buradı Beğendiğiniz mesajları facebook, twitter, google plus hesaplarınızdan dostlarınızla paylaşabilirsiniz Deniz kumsaldaki kum tanelerini zaman ise sensiz dakikaları goturur ama hic bir şey kalbimdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
273
sevgililer icin iyi geceler sozleri Yeni İyi geceler Mesajları Yeni İyi Geceler Sms Yeni İyi Uykular Sozleri sevgililer icin iyi geceler mesajları iyi Geceler Yosun Gozlum tatlı ruyalar benim HayaLim Gecelerin Sıcak Ruyaların Candan Olsun Sana iyi geceler Olsun En iyi Gecen Bugunden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Yeni İyi Geceler Mesajları Arkadaşlar sayfamızda iyi geceler mesajları paylaşıyoruz beğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel iyi geceler mesajları sizlerle *Seni uyurken izlemek isterdim, uyuduğunda yıldız gozlerini opmek isterdim işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt