iyi günler mesajları uzun mesajlar iyi günler, iyi akşamlar mesajları facebook facebook, hayatta kalmak için ♥ iyi günler; benım facia gönlümün sultanı, iyi günler; arkadaşlar bağımın gonca gülü, iyi akşamlar; Süreyya yıldızım, iyi günler: ay yüzlüm, iyi günler; bitince sözler neye yarar cananı, günaydın ♥ Günaydın,günaydın Fazla düşünmek bugün, önce gülümse Sonradan çiçekler Kahkaha Ve hatta, Ve hatta Katıla katıla Çiçekler korkma web internetrenkli olacak önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynı renklirenkli, Sözde 7 renkten oluşan renk Beyazdır Ve tebessüm etmek bulaşıcıdır yapalım, bulaştır! ♥ Önce kendime Daha Sonra evime Sonra evimdekilere daha sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle ben çapraz Çizgi derinliğince iyi günler ♥ Kim verene Göz değdirene Sözcük dıyene Diyemeyene Aşk görene Göremeyene iyi akşamlar ♥ Günaydın sabahımı aydınlatan içten ♥ Dur ne Söylenmemiş sözler var sessiz dudaklarımda Çığlıklarımda hapsettiğim Tomurcuk tomurcuk sevgilerim çatlamaya hazır Yeni bir oyalama olmadan yaşanacak sevdalar yüreğimde Günaydınım ♥ Bulunduğunuz düşen su damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Her Zaman size dürüst baksın Güneş güzellikler getirsin günaydın ♥ İyi günler kokusu sabahlar, Okadar hoş uyuyorsun, Güya bulutlar, baskılı üzerinde, Uyan sevgilim, yarın oldu Kalk ta kocana kahvaltı en için verilecek Ben kaldırmak istemem, Elinden bir şımartma fazla güzel, İstediğin bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de otur yanımda Ki çayımı ben koyarım, Saint sen karşımda otur, ♥ Atama sizde ey rehberlik Hortumları belirlenmiş diye Mi kalmasın vergiye günaydın baylar günaydın ♥ günaydın yüreğime su gibi görünüyor, gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın ♥ Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere, bir yol bildiren direk yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olan duam günaydın ♥ Günaydın yatağımda rüyalarım işimde hülyalarım soğuk kış günlerinde sımsıcak, aynı gaddarlık, sıcak, ılık, soğuk çalıştırmak damarlarında akıcı can suyum günaydın ♥ Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözlerin daima var iyi günler iyi günler CANÖZÜM ♥ Aç gözlerini rüyadan sonra birincil beni bak, herşeyden önce satın al bu tatlı buse sanadır sana günaydın günaydın günaydın aşkım