Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İYİ Parti il başkanı saldırıya uğradı: 'Siyasi'

İYİ Parti il başkanı saldırıya uğradı: 'Siyasi'
0
103

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Olay, 10 Eylül'de Ardahan Devlet Hastanesi bahçesinde yaşandı. Lider Taşkın Polat, hastanede diyaliz tedavisini aldıktan sonra aracına bineceği sırada kimliği bilinmeyen 3 kişinin saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklu taarruzda Polat, hafif yaralandı. Kendisine saldıranların hastanenin güvenlik kameraları tarafından tespit edildiğini ve şüphelilerin Ardahanlı olmadığını belirten Polat şunları söyledi:

'Saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum'

“Hastaneden diyalizden çıkarken daha evvel hiç görmediğim ve tanımadığım 3 kişi tarafından atağa uğradım. Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle rastgele bir kavgam, alacak verecek davam yok. Bu atağın siyasi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbetteki yüz yüze geleceğiz. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor, inşallah en kısa vakitte failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız."

Saldırganların yakalanması için polis çalışmasını sürdürüyor.