Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İYİ Partili Başkandan Sağlıkçıya Tehdit: 'Ben Sana Sorarım O Beyaz Kodu'

İYİ Partili Başkandan Sağlıkçıya Tehdit: 'Ben Sana Sorarım O Beyaz Kodu'
0
26

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-311410caaa13d8401486393f7eb32ccb7f93e589.jpg

UYGUN Parti Üsküdar İlçe Lideri gittiği hastanede bilinmeyen bir nedenden ötürü sıhhat çalışanı ile tartıştı. Sesini yükselten Ofluoğlu'na sıhhat çalışanı beyaz kod vereceğini söyledi. Bunun üzerine uygunca öfkelenen YETERLİ Partili isim 'Ben sana sorarım o beyaz kodu. Beni dinliyor musun? Sen kiminle konuştuğunun farkında mısın? Ondan sonra yalvarırsın iş yerine geri dönmek için' diye sağlıkçıyı tehdit etti.

DÜZGÜN Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, annesiyle birlikte Üsküdar'daki Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne gitti. 

Burada şimdi bilinmeyen bir nedenden ötürü sıhhat çalışanları ile tartışan Ofluoğlu, sesini yükseltmeye başlayınca bir işçi beyaz kod vereceğini söyledi.

Bu anlarda kendini kaybeden ve tehditler savuran Ofluoğlu, 'Bak ben sana sorarım o beyaz kodu. Beni dinliyor musun? Sen kiminle oynadığının farkında mısın? Sorarım sana o beyaz kodu.' dedi. 

'Ondan sonra yalvarırsın iş yerine geri dönmek için. Arkadaşın ismini cismini alın bana' tabirlerini kullanan Ofluoğlu, bir müddet sonra hastaneden ayrıldı.

Yaşananlar dünkü Show Ana Haber'e de mevzu oldu. ????

858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt