iltasyazilim
FD Üye
Karabasanlar hakkında hepimiz az çok bir seyler biliyoruzburalarda okuduğum kadarıyla çok yemekten yorgunluktan vsşeylerden olması daha muhtemelmişlakin bugün saat 1100 gibi basımdan gecen karabasan olayını açıklamak ve bilgi vermek istiyorumgece 11 00 gibi yattım hersey yolunda ididerken bi rüya görmeye basladımarkadaslarımla piknikteyiz ama bunların hiçbirini tanımıyorum kel kafalı kocaman gözlü 3 5 kişi aralarında konuşuyolar hemde bağırarak derken içlerinden biri ani bi hareketle kafama poşet geçirip sıkmaya basladınefes alamıyordumo lahza uykuyla uyanıklık arası nasıl oldu bilmiyorum ama sağ elimle ona dokunup hafişfce yumruk atmaya basladım teni sanki buz gibiydi hissettim ve gözlerimi araladığımda natürel uyanmak istiyorum lakin nefes alamıyorum ant ederim cini gördüm yorganın altından kabartısı kesin, oluyoodu sonra hafice süzüldü beyaz pamuk yumağı şekilsiz bir seydi ben uykuyla uyanılklık arasındayım ayla nefes alamıyordum ve içimden o lahza nas suresini okumaya basladım ant ederim çığlık atarak kaçtı hemen uyandım kabus muydu diye baktım lakin yorganım yere düşmüştü terlemiştim korkudan şu an uyuyamıyorum ve ellerim halen titriyo bu anlattıklatrım doğru arkadaslar sakın rüyaydı demeyin çünkü herseyin farkındaydım saatimin tiktaklarını bile duyuyodum*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.