Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İyİgeceler Dİyaloglari

İyİgeceler Dİyaloglari
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İyİgeceler Dİyaloglari en ince ayrıntısına kadar girer al da refah versinn lan olum o iyi geceler Allah rahat versin değilmiydi? tabuları çökertmek gerekli abi iyi geceler rüyanda beni gör kabus gör diosun yani bir bakıma iyi geceler tatlı rüyalar o nasıl oluyor lan profiterolü düşün ee o normal tatlı hah acilen onu jenifer lopezın üstünden yerken düşün kendini oy oy oy bak böyle oluyor tatlı rüya iyi geceler Yesin seni keçiler höst ulan iyi bişi demiştik bee iyi geceler renkli rüyalar sana ne ulan benım rüyamın rengınden noldu sanatçı niye kızıyorsun?? delıkanlı adam renkli rüya görmez hadi benım el yatar ıyi geceler el dısında kalan uzuvların yatmıyor mu? hö? değil bişi uyu bu ne şıklık yatmıacan mı sen? yoo buluşmaya gidiyorum kimle?? rüyalarımın prensesıyle hadi iyi geceler ALLAHım bana sakallayı dedeyi göster höhhhhhh iyi geceler öpsün seni akıllı müren uymadı abı bu tekrar al pekı abıiyi geceler yalasın seni köpekler bak bu oldu afiyetolsun iyi geceler kocacım iyi gecelerALLAHım rahmetını üstümden esırgeme amin bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster ALLAHım yatıyorum verdiğin nimetler için şükürler olsun rüyama aksakallı dedeyi gönder altılıyı bılenınden olsun yeri göğü yaratan ALLAHIM yatıyorum beni koru ALLAHIM gercekte olamıyorum rüyamda mod oldugumu göster ALLAHIM  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt