İyileştikten Sonra Öncelikle Sahnede Murat Göğebakan'a tekrar geçmiş olsun diyor ve haberimize geçiyoruz arkadaşlariyilestiktensonrailkkezsahnede5c4e7febde5b4alt 1548648422 1548648422 iyilestiktensonrailkkezsahnede5c4e7fec0fd2diyilestiktensonrailkkezsahnede5c4e7fec0fd2d iyilestiktensonrailkkezsahnede5c4e7fec0fd2d KAN KANSERİNE YAKALANDIĞI İÇİN UZUN SÜREDİR SAHNE ALAMAYAN ŞARKICI MURAT GÖĞEBAKAN HAYRANLARINA KAVUŞTU KONSERİNİ 3 BİN KIŞI İZLEDİ Lösemi hastalığını yenerek sağlığına kavuşan şarkıcı Murat Göğebakan, uzun bir aradan daha sonra WOW Kongre Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda sahne aldı Özel bir dershanenin başarılı öğrencilerine ödül saptamak için düzenlediği törene katılanlar Göğebakan'ın şarkılarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi Şarkılara her zaman bir ağızdan eşlik eden 3 bin birey, şarkıcıya destek olduklarını gösterdi Açtıkları 'Murat Abi Geçmiş Olsun' yazılı pankartları görebilen Göğebakan, gözyaşlarını tutamadı ALBÜM GELİRİNİ BAĞIŞLAYACAK Murat Göğebakan konser öncesinde, Hayatım baştan başa paraya siklet veren bir birey olmadım Sevenlerimin dualarıyla sağlığıma kavuştum İyi ancak insanlara yatırım yapmışım Şimdi onu daha iyi anlıyorum Ben de dualarıyla beni ayakta tutan yardıma fakir çocuklarımız için bundan böyle 'Ne yapabilirim?' diye düşünüyorum ve bunun için çalışıyorumdedi Şimdiye kadar albümlerinin fazla satması için hiç hırslanmadığını dile getiren Göğebakan, ilk olarak bir albümünün çok satmasını istediğini belirterek, Buradan gelen gelirle yardıma ihtiyaç duyan insanların yaralarını sarabilir miyimin derdindeyimdiye konuştu PANKARTLA GEÇMİŞ OLSUN Wow Kongre Merkezi'ni dolduran 3 bin genç yeniden sahnelere dönen Murat Göğebakan'a geçmiş olsun dileğini açtıkları pankartla iletti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.