Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iyimi yaptım kötümü bilmiyorum..yardımmm

iyimi yaptım kötümü bilmiyorum..yardımmm
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
iyimi yaptım kötümü bilmiyorumyardımmm selam kızlarben 3 yıllık ewliyim kaynanamla yakın lakin farklı binalarda oturuyoruzzkaynamAmın ast komşusu bi kadın var kocası yurtdışına çalışmaya gittiğinden beri kaynanamın evnden çıkmıobizimle fazla samimiydi bizde onu sewmiştikbütün dertlerimizi ona anlatıodukbana geliodu kız kaynanan ni,e sana şunu dedi bunu dedi ağzımdan laf alıodukaynanamı kötülüodu onlar nasıl halk şöyle böylebi baktım onların yanında da onlarla can ciğer kuzu sarmahatta daha sonra öğrendmki onlarada beni kötülüyomuşyani kısacası onların yanına onlara yalakalık yapıo benm yanımda banaişin kötüsü kaynanam onu çok sevio hatta benden de ileri tutuyogüveniyo falan ben de görüyorum ardından kuyusunu kazdığını gittim anlattım kaynanama neler olduğunuşimdi içim tedirgin laf taşıdım gibi oldum içim rahatsızsizce doğrumu yaptım yanlışmı  

858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt