Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İz bırakan sözler

İz bırakan sözler
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İz bırakan sözler iz bırakan sözler iz bırakan sözler facebook aşk sözleri iz bırakan sözler, mesajlar, msjlar, cümleler ve üstelik burada arkadaşlar 1549102836 1549102836 izbirakansozler5c556ef991ad5izbirakansozler5c556ef991ad5 izbirakansozler5c556ef991ad5 Bazı sözler vardır ki, söylenir gider lakin arkasında yıllarca şayet de ömür boyu iz bırakır İşte biz de bu makalemizde o sözlere yer verdik Melek'lerimizbirakansozler5c556ef995b91alt Hiç kimseye güvenmiyorumdiye bir şey yoktur Vaktinde ona güvendiğim için, bundan böyle kimseye güvenmiyorumdiye bir şey vardır Geri gelmemelisin Ya olduğun yerde kalmalısın ya da gittiğin yerde Sen bu hayatta gördüğüm en hoşçakal'sın neticede Papatya fallarının daima tek bir sonucu vardır; elinize bakarsınız ve size kalan tek şeyin bir sap olduğunu görürsünüz Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, keza seni ziyan eder, ayrıca kendiniDibini görmediğin suya dalmadığın gibi, belirli olmadığın sevgiye teslim etme kendini… Yeter, aklından çıkar artık onudiyor kimileri Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni Bil ama, insanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir Unutma; yokluğu bir şeyi değiştirmeyenin varlığı gereksizdir Birileri arkanızdan konuşuyorsa,Onlardan öndesiniz demektir Madde 1: Herşeye rağmen gül Madde 2: Ölümüne sev Madde 3: Onu aldanma Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla… iyi niyetli ırk hiçbir zaman dar bir yaşam yaşayamazlar, Çünkü kendilerini başkalarının mutluluğu için feda ederler Kimi vakit gitmesini bileceksin ARKANA BAKMADAN… Kimi zamanda onu sevdiğini söyleyeceksin GEÇ KALMADAN… Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın! Gözlerini kaçırarak seni hiç sevmiyorumdemekle gözlerinin içine bakarak seni fazla seviyorumçağırmak benzer şeylerdir Kelebek misalidir aşk; Anlamayana ömrü günlük, Anlayana bir ömürlük! Annemden göbek bağım kesilidiği gün anlamalıydım! Bu hayatta Hiçbirşeye alt kalınmayacağını…! Kusura bakma Dünya,biz seninle anlaşamıyoruz! Ya ben sana artı geliyorum, yada sen benim hayallerime kuytu geliyorsun Ayır bizi dominant bey Zaten görücü usulü evlendikNe ona sordular bunu alır mısın diye, ne de bana sordular Dünya'yagelir misin diye… Sonra duruyorum…Sonradan susuyorum…İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime…Emrindeki!diyorum içime!…Sadece sen ast!Ve Dayan!diyorum gönlüme!…Herkes mutlu olsun! Sen dayan! İnsanı alev yok kendi gafleti yakar Herkeste hata görür, kendine âmâ bakar Bil ki; neye nasıl bakarsan, o sana böylece bakar Vazgeç diyorsun yaasanki fazla kolaymış gibiterketmek kolay ola ki ama vazgeçmek farklı bilemezsn amasen sadece terkeder ve gidersin arkana bakıp ne bıraktım demezsinişte bu yüzden caymak unutmak nedir hiç bir süre bilemezsin Kırılgan bir çocuğum benYüreğim cam kırığıBütün duygulardan önceÖğrendim ayrılığı… Cehaletle dahi arasındaki reel ayrım nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur Ara Sıra pek konuşacaksın ama karşındaki yanıt veremeyecek Bazen de öyle bi susacaksın ama karşındaki konuşmaya yiğitlik edemeyecek Olmuyorsa baskı, ya hayallerin kırılır ya kalbin Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir Git seslenmek basit lakin gittikten sonra üzüleceksin Eğer git diyebilecek kadar güçlüysen, hoşçakal deyip susmasını da bileceksin! Hoşlanmak seviyorum aramak değil, yüreğinde hissetmektir Ve aşk yanına olanı hoşuna gitmek değil, ara sıra gelmeyecek birini beklemektir' Her gidiş bir dönüşü terkeder Gitmeden önce düşün; Çünkü döndüğünde bulduğun benzer olmayacak giderken bıraktığınla Kaleyi sattım Vezirim intihar etti Filler isyan etti Atları da serbest bıraktım… Piyonlardan da meslek çıkmayacağına tarafından, şimdi; şah olduğumu düşünen varsa, buyursun hamlede bulunsun…!!!! “Bir Takım yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir Ağzında lokma varken konuşmamak kolay da,Kalbinde sevda varken susmak zormuş be… Katiyen aşk acısı çeken birine aşık olmayın O kişi yaralıdır ve yarabandı olarak sizi kullanır Kadın hiç gitmeyecekmiş gibi sever; lakin yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider Hoşuna Gitmek, sevdiğiniz kişinin her şeyini sevmektir Sevmek, sevdiğiniz insanın bütün yaralı geçmişini, tüm acısını, tüm hastalıklarını üstlenmektir Ağlayamayanlar,anlayamayanlar dır,bilirsin… ağlayamıyorsun çağırmak öyle mi ? O halde sen hiç dönüp bakma bile kalbine… Çünkü o kalp,çoktan çölün ,olmuştur… Ben seni bu hayatın yetim bırakılmış bir sırrı gibi sevdim sevgili… Ben seni, hikmetinden umut indirilmiş, tüm mucizeler gibi sevdim… Ben seni bize öğretilen her şeye veda eder gibi sevdim, sevgili! Bekleme yapmayın! 'Aşk'ını alan 'acı'ya içten ilerlesin… Hemen Hemen Hiç dur ey dost, gitmekten usandım, yolun korkunçluğundan artık kaygılanıyor ruhum Dur,bundan böyle ölümle hayatın sarmaş dolaş olduğu kavşağa ulaştık, ruhum senin ruhunun niyetlerini açığa çıkarıncaya, kalbim kalbinin sırlarını öğreninceye dek bir daha adım atmayacağım  

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt