Ünlü sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Evvel Konuştum' programına konuk oldu. Evlilik programlarıyla ismini duyuran Esra Erol, toplumsal medyanın yuva yıktığını söyleyerek, gençlere evlilikten uzak durma tavsiyesi verdi.
Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Evvel Konuştum' programına katılan Esra Erol, merak edilenleri cevapladı. "İki körlüğümüz var" diyen Erol kelamlarına şöyle devam etti; "Aile içindeki sorunları göremiyoruz. Toplumsal medyadaki olayları görüyoruz. Konutun içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha yeterli olur."
Evlilik konusunda ikaz yapan Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Alışılmış ki bu işin yaşı yok lakin kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz devirde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" dedi.
ANNESİ ABLASI ÜZERE DURUYOR!
Ekrana çıktığı günden bu yana gündüz jenerasyonunun en çok izlenen isimleri ortasında olan Esra Erol, yaptığı toplumsal medya paylaşımı ile gündemde. 38 yaşındaki hoş oyuncu, 61 yaşına giren annesinin doğum gününü paylaştığı fotoğrafla kutladı. Paylaşımına, 'Bir yıl önce bugün 60 yaşını seni içime çeke çeke koklayarak öperek kutladım. Bu yıl öpmeye yanında olmaya korkuyorum. Sen sağlıklı ol tekrar rabbim nasip etsin tekrar kutlarız. Benim mücadeleci, fedakar bayanım...
İyi ki benim annemsin.
İyi kalplim' notunu düştü.
Esra Erol'un paylaşımına çok sayıda, 'annen değil güya ablan' biçiminde yorumlar yapıldı.