Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzdivaç programında onlarca kişiyi evlendiren Esra Erol'dan dikkat çeken çıkış!

İzdivaç programında onlarca kişiyi evlendiren Esra Erol'dan dikkat çeken çıkış!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
izdivac_programinda_onlarca_kisiyi_evlendiren_esra_eroldan_dikkat_ceken_cikis_1613554951_2077.jpg

Ünlü sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Evlilik programlarıyla adını duyuran Esra Erol, sosyal medyanın yuva yıktığını söyleyerek, gençlere evlilikten uzak durma tavsiyesi verdi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına katılan Esra Erol, merak edilenleri cevapladı. "İki körlüğümüz var" diyen Erol sözlerine şöyle devam etti; "Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur."

gBZX5_1613554836_4543.jpg

Evlilik konusunda uyarı yapan Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" dedi.

ANNESİ ABLASI GİBİ DURUYOR!

Ekrana çıktığı günden bu yana gündüz kuşağının en çok izlenen isimleri arasında olan Esra Erol, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündemde. 38 yaşındaki güzel oyuncu, 61 yaşına giren annesinin doğum gününü paylaştığı fotoğrafla kutladı.  Paylaşımına, 'Bir yıl önce bugün 60 yaşını seni içime çeke çeke koklayarak öperek kutladım. Bu yıl öpmeye yanında olmaya korkuyorum. Sen sağlıklı ol yine rabbim nasip etsin yine kutlarız. Benim mücadeleci, fedakar kadınım...

mue79_1613124069_9661.JPG

İyi ki benim annemsin.
İyi kalplim'
notunu düştü.

Esra Erol'un paylaşımına çok sayıda, 'annen değil sanki ablan' şeklinde yorumlar yapıldı.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt