Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzel Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine

İzel Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İzel akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine şarkısı
İzel 2019 Jazz nağme albumu Akşam Oldu Huzunlendim ben Yine Şarkı Sozu

Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine

Akşam oldu huzunlendim ben yine
Hasret kaldım, gozlerinin rengine ahh

Hasret kaldım gozlerinin rengine
Gel mehtabım, gel sevgilim gel yine

Hasret kaldım gozlerinin rengine ahh
Hasret kaldım gozlerinin rengine

Similar threads

imagesgrup84aksamolduhuzunlendim5adaea3b210a6 Akşam oldu huzunlendim ben yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım gozlerinin rengine Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım gel sevgilim Gel Gel mehtabım gel sevgilim Gel Hasret kaldım gozlerinin rengine Hasret kaldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Şarkısının Sozleri Akşam Oldu Huzunlendim Ben Yine Akşam oldu huzunlendim ben yine Hasret kaldım gozlerinin rengine Gel mehtabım gel sevgilim gel yine Hasret kaldım gozlerinin rengine
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
İzel Akşam Guneşi Şarkısı İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Akşam Guneşi Şarkı Sozu Akşam Guneşi Batarken ufuktan Bir akşam guneşi Bırakıp gitmiştin Beni sen sevgilim Yıllar yılı oldu hala Donmedin geri Ne olur ne olur ne Olur don bana Bak batıyor yine Akşam guneşi akşam guneşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
bu akşam huzunlendim yine kaderim kader değilki gulmek neyime geceler sabahı kovaladı yine neye elimi atsam kurudu kırıldı yine benim bu dunyada ne işim var diye duşunmekden yine saclarıma aklar duşdu yine ne anam ne banam kaldı gerceğimde duşumde bu akşam huzunlendim yine arkadaş desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
İzel şiire Gazele şarkısı İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Şiire Gazele Şarkı Sozu Şiire Gazele Senin eşkin meni duşurdu dile Nece aşık olur bulbuller gule Hasret cektim, konul verdim Seni sevdim men Boyle bir guzele eşkimi tezele Şiire gazele konul verdim Eğer menden ayrı gezip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt