Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzel Ameliyattan Sonra İlk Kez Konuştu

İzel Ameliyattan Sonra İlk Kez Konuştu
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İzel Ameliyattan Sonradan Başta Konuştu Cilt problemini onarmak için bir ay önce ameliyat masasına yatan İzel, yeni görüntüsüyle öncelikle Kelebek için tarafsız karşısına geçti Aldatılmanın izleriydi Exoderm adı verilen yöntemle yüzünü kazıtan İzel, “Benim hiçbir vakit yüzümde erginlik sivilceleri çıkmamıştır Fazla küçük şeyler çıkar, daha sonra kaybolur giderdi Bu deri problemim, bundan 10 sene önce, bir gecede ortaya çıktı Ilk aşkın, ilk aldatılmanın verdiği sıkıntılar da olabilir dedi İzlerin yüzde 70’i silindi İzel, yaşadıklarını anlattı: “Ilk gün uyutularak bir operasyon yapıldı Yüzüme asit sürüldü İkinci gün, elmas tozlarıyla zımpara yapıldı İşte o gece birazcık şiştim Sıradan bir ödem vardı suratımda Hastaneden çıkınca, evde bir haftalık maskeli bir dönem geçirdim Şu lahza yüzümdeki izlerin yüzde 70’i gitti İzel, “Bugüne dek fotoğraflarıma photoshop uygulanıyordu Photoshop’suz resmim yoktu Lakin şu an gördüğünüz fotoğraflarda kuşkusuz hiçbir oynama yok diyor 1548626026 1548626026 izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286e204a1izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286e204a1 http:wwwhurriyetcomtrnp65267126526 Yüzünüzde derin izler bırakan cilt probleminiz ne zaman ortaya çıktı? Benim hiçbir süre yüzümde erginlik sivilceleri çıkmamıştır Fazla ufak şeyler çıkar, daha sonra kaybolur giderdi Bu deri problemim, bundan 10 yıl önce, bir gecede ortaya çıktı Nasıl yani? Endişe ve stresle alakalı Gece yattım, yüzümde hiçbir şey değil, sabahtan yüzümde hafif kızarıklar, küçük kistler ve apselerle uyandım Sizi bu kadar üzen neydi peki? En Ince Ayrıntısına Kadar duygusal nedenler ılk aşkın, birincil aldatılmanın verdiği sıkıntılar da olabilir O dönem her şeye takar ve üzülürsün ya Yaş ilerledikçe katılaşıyorsun şimdi hiçbir şeyi öyle takmıyorum Karaciğerle alakalı bir durum yok yani bu Hayır, değil Ben her yerime baktırdım, hiçbir şey çıkmadı Benimki tamamen stresle alakalı bir durumdu id Anladım Peki kızarık, apseli bir yüzle uyandıktan sonradan ne yaptınız? Ne gerekiyorsa yaptım Herkesin söylediği, önerdiği doktorlara, alımlılık uzmanlarına gittim Kim ne söylüyorsa kullandım, sürdüm falan Panikleyip, onu iyileştirmek isterken, en büyük hatayı yapmışım O minik kistler, apseler bir anda benim yüzüme yayıldı 10 yıldır çare etmeye çalışıyorum pek ağır ilaçlar, antibiyotikler kullandım ancak, bir dönem karaciğerimi çok yordum üstelik ruhuma fazla zarar verdim BENİ Seda Sayan GAZA GETİRDİ 1548626026 1548626026 izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286ea4962izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286ea4962 http:wwwhurriyetcomtrnp65347126534 Geçtiğimiz hafta olduğunuz ameliyata geleceğiz, fakat onun öncesinde şunu sormak istiyorum: Siz daha öncesinde de bir ameliyat olmuştunuz, lakin faydasını görmemiştiniz galiba Hayır, daha önce ameliyat olmadım Hatta gazeteler bir dönem “Poposundan deri aldırıp, yüzüne ekletecek falan yazmıştı Böyle şeyler yapılıyor ama ben cesaret edemem Çünkü çok korkağım Bu ameliyat için de fazla korkuyordum Allah’tan beni cesaretlendiren biri vardı Kimdi? Seda Sayan Beni her gördüğünde gaza getirirdi Nasıl Olursa Olsun benim ameliyat olmamı en çok isteyen kişi oydu Fakat ben daima korktum Hatta bundan 6 yıl önce, beni şu lahza ameliyat eden doktorum Ziya şaylan, Almanya’da doktorluk yapıyordu ıki yıl önce Türkiye’ye geldi Neyse, bundan altı yıl önce menajerim ile kendisinden randevu aldık ve Almanya’ya gittik, görüştük Bana o mülâkat esnasında yapılacak olan ameliyatı seyrettirdi Seyredince ben korkudan muayenehaneden kaçtım Aradan yıllar geçti ve bir şekilde Ziya Bey’le tesadüfen karşılaştık Altı yıl sonradan bizi alın yazısı birleştirdi Bir şekilde karşıma çıktı ıyi ancak de şu anda karşıma çıktı Çünkü daha cesur ve kararlıydım Hazır Seda Sayan sizi gaza getirmiş fakat, bu ameliyatı olmaya nasıl karar verdiniz? Ne oldu? Ne oldu biliyor musun Sema, bir gece evde yatağımda yatıyorum Kendi kendime düşünmeye başladım “ızel sen ne yapıyorsun? Albümler yapıyorsun, sahneye çıkıyorsun, aşık oluyorsun, üzülüyorsun Peki kendin için ne yapıyorsun? dedim Sadece kendimle ilgili bir şeyler yapmaya karar verdim ve ameliyat olmayı kesinleştirdim Ertesi gün Ziya Bey’i arayıp ameliyat olmaya karar verdiğimi açıkladım Hatta vazgeçmeyeyim diye bir kağıda da imza attım Bir hafta sonradan kendimi hastanede buldum 1548626026 1548626026 izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286eb6fc9izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286eb6fc9 http:wwwhurriyetcomtrnp65357126535 AMELİYAT SONRASI GİZMOYA BENZEDİM Azıcık da ameliyattan laf edelim Bu nasıl bir ameliyat, öncesinde araştırdınız mı, sonuçlarını gördünüz mü? Ameliyata karar vermeden iki ay önce araştırmaya başladım Bu cildi soyma işlemi, çok eski bir yöntemmiş Sonra bu yöntemi asitle, lazerle yapmaya başlamışlar Ama bu yöntemlerin de defalarca emrindeki etkileri olmuş ısrailli bir hekim bu işi Exoderm denilen bir yöntemle geliştirmiş O doktordan yöntemi ilk öğrenen birey de Ziya Bey Bu yöntemle bağlı etkiler tamamen ortadan kalkıyor Eskiden bunun iyileşme süreci üç ayken, 15 güne düşürüyorlar Ben ameliyat olduktan 15 gün sonra sokağa çıkabilecek haldeydim Fakat yüzüme kıyamadım Ameliyatta ne yapıldı? Bu iki gün süren bir ameliyat oldu ılk gün uyutularak bir işlem yapıldı Yüzüme komple bildiğiniz asit sürüldü Uyandığımda yüzümde bantlar vardı ıkinci gün bir daha ameliyata alındım, onda da elmas tozlarıyla zımpara yapıldı ışte o gece birazcık şiştim Aynaya baktığımda inanamadım Banal bir ödem vardı suratımda Lakin o kadar da fena değildi gösterme Hatta kendimi gizmoya benzettim (gülüyor) Yani öyle fazla ağrılı, sancılı bir koşul yaşamadım Dediğim gibi bir gece şiştim, o gece birazcık ağrım, sancım oldu, o da zaten sancı kesiciyle geçen bir ağrıydı Hastaneden çıkınca, evde bir haftalık maskeli bir dönem geçirdim, ki ben o döneme Aborjin dönemi diyorum O bir haftalık dönemde yüze bir toz dökülüyor O toz zamanla sertleşiyor, cilt de sertleşip kendini bırakıyor Ve maske gibi yüzünde duruyor O maske gibi duran şey aslında yüzümdeki cilt Kalıp halinde çıkıyor Bu aşamada da hiç acı hissetmiyorsunuz Çünkü yüzünüzdeki ölü deri gidiyor Ameliyat sonrası evde nasıl bir süreç geçirdiniz peki? Havayı direkt almayacaksınız Daha Sonra doktorun verdiği kremleri hiç aksatmadan kullanacaksınız Pis havada durmayacaksınız diğer taraftan evde nem manikası zorunlu Bebeklerin odasına konulan nem makinasını koyduk uyuduğum odaya bir de yediklerinize, içtiklerinize uyarı edeceksiniz şu an kendime fazla dikkat ediyorum pek neşelendirici ve mutluyum ki, duruşum bile değişti Anladım Bu yöntemle kaç kat deri yenilendi? Üç kat Önceden 78 kat cilt çıkarıyorlarmış, o yüzden yan etki oluşuyormuş ışte bu Exoderm’in özelliği hasar vereceği yerde kendi duruyor Yüzümden yalnızca 3 kat deri kalktı Bu yöntemi istersen bir sene sonra tekrarlayabiliyorsun şu lahza yüzümdeki izlerin yüzde 70’i gitti yeniden yaptırırsan yüzde 100 iyileşme laf konusu Fakat tabii ben daha iyileşmediğim için demin karar vermedim DERİLERLE BİRLİKTE ANILARI DA ATTIM Yüzünüzde derin iz bırakan o anılar da ölü deriyle birlikte gitmiştir Kesinlikle Bunu ruhsal olarak da yaşıyorum Yüzümden o ölü derileri çıkarırken, kuzenime, “O derileri çöpe ben atacağım dedim Onları atarken, tüm fena anılarımın, sıkıntılarımın gittiğini düşündüm Yani yüzümdeki her izde bir anım var Atarken, “Hadi gülegüle hatıralar, sıkıntılar Hepiniz çöpe gidiyorsunuz dedim Bu beni çok rahatlattı şu an kendimi bitmiş doğmuş gibi hissediyorum Yüzümle beraber hayatım da tazelendi Siz bu yöntemi ikinci defa tekrarlarsanız, bebeksi bir cilde mi sahip olacaksınız peki? Evet Mart ayına, yani yeni albümüm çıkana dek bu izler ayrıntılarıyla silinecek Lakin bundan da biraz ürküyorum açık konuşmak gerekirse Fazla mu değişirim diye ıkinci defa bunu yaptırır mıyım, bilmiyorum Bu ameliyatı daha fazla buruşukluk tedavisi için yapıyorlarmış Kırışıklığım yoktu fakat bir taşla iki kuş vurmuş oldum Bu operasyon, çok maliyetli bir şey mi? Çok ucuz olduğunu söyleyemem Fakat fazla da kutup yok 10 yıldır kremlere, ilaçlara harcadığım paraları topladığım süre, çok daha pozitif ediyor Kozmetiklerden artırıp, bu ameliyat parasını çok rahat verebilirler 1548626026 1548626026 izelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286f52f6cizelameliyattansonrailkkezkonustu5c4e286f52f6c http:wwwhurriyetcomtrnp65377126537 ILK ÖNCE FOTOĞRAFLARIMDA PHOTOSHOP’A LÜZUM DUYMADIM Bugüne değin benim bütün fotoğraflarıma photoshop uygulanıyordu Photoshop’suz hiçbir resmim yoktu Fakat şu lahza gördüğünüz fotoğraflarda muhakkak hiçbir oynama değil Bilhassa bunun altını çiziyorum Kimseyi kandırmıyorum Yüzümde sadece fondöten var, öyle Yüzüm, bu resimlerde gördüğünüz gibi Doğal ışıkta çekildi bu fotoğraflar Daha izler var fakat onlar da mart ayına kadar tamamen geçecek İZLERİMİ SEVİYORUM DİYEREK YILLARCA KENDİMİ KANDIRMIŞIM İzel Bayan, cildiniz kötüyken izlerinizle, yüzünüzle barışık olduğunuzu, bunu kafanıza takmadığınızı söylüyordunuz Çağrıda Bulunmak ki pek değilmiş? Evet, o izleri, yaraları seviyorum falan diyordum lakin birazcık kendimi kandırmışım Aynalarla da barışık değilmişim Kendime karşı güvensizmişim Meğer ben bunu defalarca kendime tasa etmişim Önümüzdeki yıl 40 yaşında olacağım Yarı kendimi 40’a hazırlıyorum O yüzden de arkadaşlarıma, “40 bakımına girdim veya “Tadilattayım diyorum şunu fark ettim ancak ben, cilt sorunu yaşamış genç kızlarımıza aleyhinde da bir görev üstlenmiş oldum Ben bu aknelerle, izlerle yaşamak zorunda değilmişim Ben yıllarca kendimi kandırmışım Uzun süre ilişki istemiyorum Çünkü ben aşık olduğum vakit kendimi kaptırıveriyorum Fakat hayatımla birlikte değişim istiyorum Allah talih ederse, aşık olmazsam, nisan ayında çok büyük sürprizlerle fazla kötü bir ızel geliyor kelebek  

858,506Konular
982,999Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt