Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İzel: Arabamı sattım, 2 aylık param kaldı

İzel: Arabamı sattım, 2 aylık param kaldı
0
79

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
6btB4_1623680242_658.jpg

Ünlü müzikçi İzel Çeliköz, Kanal D programı Magazin D Pazar için özel açıklamalarda bulundu. İzel, yaşadığı sıkıntı ve problemli günleri birinci defa paylaştı.

Ünlü müzikçi İzel Çeliköz, uzun bir vakit sonra birinci sefer kameralar karşısına geçti. Magazin D programına açıklamalarda bulunan müzikçi, hakkında çıkan kanser oldu dedikodusu ve yaşadığı maddi zorluklar hakkında birinci defa konuştu. Çeliköz şunları söyledi:

'6 ay kadar sıhhat sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık... İsmini bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı! Sonra çok ağrılı ve sancılı bir devir geçirdim. Tam güzelleştim 'hadi' dedim. 'Artık çıkıyorum sokağa' bir anda başımıza korona geldi.

Hakkımda 'kanser' dedikodusu çıkmış... Çok eski bir arkadaşım basın topluluğundan anneme sormuş 'İzel kanser mi oldu' diye... Annem de rahatsız bu soru onu uygunca berbatlaştı. Bu sefer annemi düzgünleştirmeye çalıştık. 'İzel sen kansersin bize palavra söylüyorsun' demeye başladı.

Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik düşünceler ben de yaşadım. Benim doğal ekstra durumlar oldu. Evvel babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali güzel olsun. Bir birikimim vardı fakat bu periyotta hepsi gitti.

Otomobilimi sattım. Ufak bir ölçüde kredi çektim o denli yönetim ediyorum. İki aylık param var ondan sonra ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, adalet ve aşk…'

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt