İzel Göz Tarafından Tarafından Şarkısının Sözleri İzel Göz Kadar Tarafından sözleri İzel Göz Kadar Göre şarkısının sözleri Meşhur popçu İzel'in seslendirdiği Göz Kadar Göre şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerizelgozgoregoresarkisininsozleri5c57aac09306calt 1549249212 1549249212 izelgozgoregoresarkisininsozleri5c57aac0c1b5cizelgozgoregoresarkisininsozleri5c57aac0c1b5cizelgozgoregoresarkisininsozleri5c57aac0c1b5c gönül nasıl ister ona köledir sayıklar sabahtan uyanınca sahile vurur yalnızlıktan benim senle tamamlanmamış bir kaderim var er yada geç sana gelecek bir canım var göz göre kadar sevdim bir defa cennet sularında yüzdüm bin defa bir kalbim var benim istede vereyim bir masalda tutsak et kendi sahibini gönül nasıl ister ona köledir sayıklar sabahtan uyanınca sahile vurur yalnızlıktan benim senle yarım kalmış bir kaderim var er yada geç sana gelecek bir canım var göz tarafından kadar sevdim bir kere cennet sularında yüzdüm bin defa bir kalbim var benim istede vereyim bir masalda tutsak et kendi sahibini
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.