Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzel-Hande Yener Kavgası

İzel-Hande Yener Kavgası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Pop müziğin iki ünlü kadın vokali İzel ile Hande Yener twitter'da birbirine girdi İzel, bir dönem sevgilisi olan Sinan Akçıl ile yakınlığıyla bilinen Hande Yener'e Hande amacın beni çıldırtmaktı ve nihayet 10 küsür yıl sonradan başardın! Benden ve sevdiklerimden uzak dur bundan böyle Yeter doy! Temizle şu kalbini Benim bile sabrımı tükettin Sahte melek Sen doğrusu haklı ve masum olsaydın yazdıklarımı retweet yapmak yerine 'Hayırdır ne oldu?' diye yazardın Hadi bunu da retweet yap Hayatımda birincil kez böyle bir şey yapıyorum ilk kez susmuyorum Konu 15 senedir süren bir konu Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez Tek ricam iki tarafın da sevenleri karışmasınlar durum çok uzun ve hiçbir şeyi bilmiyorsunuz Ne kıskançlık, ne reklam Yoksa 15 sene beklemezdim Sabrımı zorladınız, patlattınız Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız Defalarca işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim Size rağmencümlelerini sıraladı *

858,506Konular
983,057Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt