İzel Ilk Bere Şarkısının Sözleri İzel Birincil Yara sözleri İzel Birincil Bere şarkısının sözleri Ünlü popçu İzel'in Ilk Yara adlı şarkısının sözlerini paylaşıyoruz meleklerizelilkyarasarkisininsozleri5c57aac5e440dalt 1549249217 1549249217 izelilkyarasarkisininsozleri5c57aac623764izelilkyarasarkisininsozleri5c57aac623764izelilkyarasarkisininsozleri5c57aac623764 benden kaçmana gerek yok değmemiş nazarım hiç aşığım doğuştan olan söylenmemiş güzel sözleri al hepsinin içinde tekrar kendini bul bir telaş defalarca başa bela halbuki bu aşk rüya gibi olsa geçen süre merhem olurmu birincil günün yarası saklı hep şuracığımda terden sırılsıklam bak vücudum yaz günü sevişmeden olmaz bilmem neden bir acele her zaman başabela halbuki bu aşk rüya gibi olsa öncelikle değil ama son biliyorum dönüp dönüp yine seni seviyorum bağlanmış tarihimiz yazılmış kaderimiz aşkın birincil yarasında başta değil fakat son biliyorum dönüp dönüp tekrar seni seviyorum bağlanmış tarihimiz yazılmış kaderimiz aşkın birincil yarasında