İzel Rezil Şarkısının Sözleri İzel Rezil şarkısının sözleri İzel Rezil sözleri Sevgili melekler, bu yazımızda ünlü pop şarkıcısı İzel'in seslendirdiği Rezil adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruzizelrezilsarkisininsozleri5c57aaab5eefdalt 1549249191 1549249191 izelrezilsarkisininsozleri5c57aaab88250izelrezilsarkisininsozleri5c57aaab88250izelrezilsarkisininsozleri5c57aaab88250 hadi birbirimizin yerine geçelim bu kez sen kalan ol eşyaları sen topla bir ara ben uğrar alırım yeni bir aşka hazırlanmış değilim hemen şimdi dedikten sonradan ertesi sabahtan diğer birinin uyanırdım koynunda iyimi hemen yalnızlık başa dönemezsin rezil fena bir kalp neye fayda keyfini süreme ezil sen artık kendi kendinle küçük tercihinle sevişip durursun beni kuvvet bulursun kendi kendinle minik tercihinle sevişip durursun beni güç bulursun senden daha sonra bir kaç saniye herkesi sen sandım etrafta zebilli tilkiler varmış hemen uyandım iyimi acilen yalnızlık başa dönemezsin rezil kötü bir kalp neye yarar keyfini süreme ezil sen artık kendi kendinle ufak tercihinle sevişip durursun beni baskı bulursun kendi kendinle minik tercihinle sevişip durursun beni baskı bulursun kendi kendinle küçük tercihinle sevişip durursun beni baskı bulursun kendi kendinle küçük tercihinle sevişip durursun beni zorlama bulursun iyimi acilen yalnızlık başa dönemezsin rezil kötü bir kalp neye yarar keyfini süreme ezil sen artık kendi kendinle minik tercihinle sevişip durursun beni güç bulursun kendi kendinle ufak tercihinle sevişip durursun beni kuvvet bulursun