Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Izgara piliç eti salatası

Izgara piliç eti salatası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
500 gr Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
12 çay kaşığı tuz
12 çay kaşığı toz karabiber
112 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
250 gr Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
200 gr Bezelye
1 çay bardağı kırmızı biber
1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
Marul yaprakları

HAZIRLANIŞI
Piliç etine tuz ve biber serpin Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz

4 Kişilik

Her servis 472 kalori, 32 gr Protein, 20 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 2 gr Lif, 72 miligram kolesterol, ve 953 miligram sodyum içerir
 
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt