iltasyazilim
FD Üye
Hazırlama Süresi: 10 Dakika | Pişme Süresi: 6 7 Dakika | 4 Kişilik
http:img212**************img212932121274608tj8
Malzemeler:
1 patlıcan 2 kabak 2 dolmalık yeşil biber 2 dolmalık sarı biber 78 kiraz domates 45 dal taze soğan 45 dal taze sarımsak 150 gr keçi peyniri 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 1 çay kaşığı tozşeker 1 çay kaşığı sirke Tuz,kırmızı tozbiber Süslemek için:
Taze nane veya fesleğen yaprağı Hazırlanışı:Kabak ve patlıcanları temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve 23 cm parçalar halinde doğrayın Biberleri temizleyip uzunlamasına dörde bölün Taze soğan ve sarımsakları verev doğrayın Izgara telini 1 kaşık zeytinyağı ile yağlayın Fırın ızgarayı çalıştırıp ısıtın Hazırladığınız patlıcan, kabak, biber, domates, taze soğan ve sarımsakları ızgara teline dizip fırında veya mangalda közleyin Sos için, zeytinyağı, sirke, tuz ve kırmızı tozbiberi derin bir kaseye alıp karıştırın 5 dakika dinlendirin Keçi peynirini dilimleyip ızgarada hafif közleyin Közlenmiş sebzeleri servis tabağına alıp üzerine keçi peynirini serpiştirin Sosu gezdirip fesleğen yapraklarıyla süsleyin Ilık olarak servis yapın
http:img212**************img212932121274608tj8
Malzemeler:
1 patlıcan 2 kabak 2 dolmalık yeşil biber 2 dolmalık sarı biber 78 kiraz domates 45 dal taze soğan 45 dal taze sarımsak 150 gr keçi peyniri 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 1 çay kaşığı tozşeker 1 çay kaşığı sirke Tuz,kırmızı tozbiber Süslemek için:
Taze nane veya fesleğen yaprağı Hazırlanışı:Kabak ve patlıcanları temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve 23 cm parçalar halinde doğrayın Biberleri temizleyip uzunlamasına dörde bölün Taze soğan ve sarımsakları verev doğrayın Izgara telini 1 kaşık zeytinyağı ile yağlayın Fırın ızgarayı çalıştırıp ısıtın Hazırladığınız patlıcan, kabak, biber, domates, taze soğan ve sarımsakları ızgara teline dizip fırında veya mangalda közleyin Sos için, zeytinyağı, sirke, tuz ve kırmızı tozbiberi derin bir kaseye alıp karıştırın 5 dakika dinlendirin Keçi peynirini dilimleyip ızgarada hafif közleyin Közlenmiş sebzeleri servis tabağına alıp üzerine keçi peynirini serpiştirin Sosu gezdirip fesleğen yapraklarıyla süsleyin Ilık olarak servis yapın