iltasyazilim
FD Üye
1*Porsiyon*(202gram 12): *Kkal*259,90;*Protein*54,28g;*Yag*4,37g;*Karbonhidrat*0,92g
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 15 dakika
Klasik sporcu yemeği! Tavuk göğüsü fazla pişirmemek lazım, yoksa çok sert ve kuru olur Ben Tost makinesinde yapıyorum, çok çabuk, pratik ve sulu oluyor Fakat ızgara tavada da olabilir
Bu kadar küçük yemek miktarında o kadar protein vardır! Bu yüzden de spor yapan için en önemli gıdalardan biri
Mutlaka tüketti!
Izgara Tavuk Bonfile – 128 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler
*Tavuk göğüsü 2 tane orta boy (460g)
*Baharatlar: tuz, karabiber, kırmızı biber, pul biber vs
*Zeytin yağı fırçada (5g)
Izgara Tavuk Bonfile – 128 Kkal100g Tarifi Yapılışı 1*Porsiyon*(202gram 12): *Kkal*259,90;*Protein*54,28g;*Yag*4,37g;*Karbonhidrat*0,92g
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 15 dakika
Klasik sporcu yemeği! Tavuk göğüsü fazla pişirmemek lazım, yoksa çok sert ve kuru olur Ben Tost makinesinde yapıyorum, çok çabuk, pratik ve sulu oluyor Fakat ızgara tavada da olabilir
Bu kadar küçük yemek miktarında o kadar protein vardır! Bu yüzden de spor yapan için en önemli gıdalardan biri
Mutlaka tüketti!
1) Öncelikle tavuk göğüsünü kalın tarafında biraz kesip kitap gibi açın, ve hafifçe vurun Biraz tuzlu suda buzdolabında 6 saat kadar beklettin (Göğüs başı 12 tatlı kaşığı tuz) Daha sonra alıp iyice kağıt havlı ile kurutun
2) Her tarafı fırça yardımıyla yağlayın ve baharatlayın
3) Kızgın ızgarada pişirin Tost makinesinde kapalı şeklinde ben 7 dakika pişiriyorum Izgara tavasında her tarafta 5er dakika pişirin
4) Sıcakken bol salata, çorba veya sebze yemeği ile servis edin!
Afiyet olsun!
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 15 dakika
Klasik sporcu yemeği! Tavuk göğüsü fazla pişirmemek lazım, yoksa çok sert ve kuru olur Ben Tost makinesinde yapıyorum, çok çabuk, pratik ve sulu oluyor Fakat ızgara tavada da olabilir
Bu kadar küçük yemek miktarında o kadar protein vardır! Bu yüzden de spor yapan için en önemli gıdalardan biri
Mutlaka tüketti!
Izgara Tavuk Bonfile – 128 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler
*Tavuk göğüsü 2 tane orta boy (460g)
*Baharatlar: tuz, karabiber, kırmızı biber, pul biber vs
*Zeytin yağı fırçada (5g)
Izgara Tavuk Bonfile – 128 Kkal100g Tarifi Yapılışı 1*Porsiyon*(202gram 12): *Kkal*259,90;*Protein*54,28g;*Yag*4,37g;*Karbonhidrat*0,92g
Servis: 2 porsiyon
Zaman: 15 dakika
Klasik sporcu yemeği! Tavuk göğüsü fazla pişirmemek lazım, yoksa çok sert ve kuru olur Ben Tost makinesinde yapıyorum, çok çabuk, pratik ve sulu oluyor Fakat ızgara tavada da olabilir
Bu kadar küçük yemek miktarında o kadar protein vardır! Bu yüzden de spor yapan için en önemli gıdalardan biri
Mutlaka tüketti!
1) Öncelikle tavuk göğüsünü kalın tarafında biraz kesip kitap gibi açın, ve hafifçe vurun Biraz tuzlu suda buzdolabında 6 saat kadar beklettin (Göğüs başı 12 tatlı kaşığı tuz) Daha sonra alıp iyice kağıt havlı ile kurutun
2) Her tarafı fırça yardımıyla yağlayın ve baharatlayın
3) Kızgın ızgarada pişirin Tost makinesinde kapalı şeklinde ben 7 dakika pişiriyorum Izgara tavasında her tarafta 5er dakika pişirin
4) Sıcakken bol salata, çorba veya sebze yemeği ile servis edin!
Afiyet olsun!