Izgara Tavuk Budu (4 Şahsiyet) Malzemeler 8 tavuk budu 4 yemek yemek kaşığı ketçap 2 yemek yemek kaşığı Worcestershire sosu 12 minik soğan, ayrıntılarıyla doğranmış 25 gr şeker 1 yemek yemek kaşığı limon suyu Tuz Tatlı kırmızı biber Yemeğin Tarifi Marinatı hazırlamak için ketçap, Worcestershire sos, soğan, şeker ve limon suyunu bir kapta karıştırın Tuz ve kırmızı biberle tatlandırın Karışımı butların üzerine fırçayla sürün Butları marinatm içinde buzdolabında 8 saat dinlendirin (Aşçının önerisine bakın) Mangalı ısıtın Butları marinattan alıp 1520 dakika pişirin Pişme sırasında üstlerine fırçayla marinattan sürün Butları sıcak bir servis tabağına aktarıp üstlerine kalan marinatı döküp, servis yapın SERVİS ÖNERiLERi: Izgara tavuk butunu sote edilmiş patlıcan, biber ve domatesle sunabilirsiniz Yanına ayrıca cacık servis yapılabilir ALTERNATİF: Başka etleri de bu şekilde yapabilirsiniz AŞÇININ ÖNERİSİ: Butları marinatta ne dek dinlendirirseniz yemeğin lezzeti böylece artacaktır Butların derisini isterseniz yüzebilirsiniz fakat derisi eti nemli tutar ve çıtır çıtır kızarınca güzel olur id