Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzmir Avukat - Mervekolman.av.tr

1
322

nullsix

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
145

Avukat Merve Kolman, Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesini burslu olarak kazanmış ve bu üniveristeden üçüncülük derecesi ile 2014 senesinde mezun olmuştur. Mezuniyetin hemen ardından İzmir Barosuna bağlı olarak staj sürecini tamamlayarak avukatlık ruhsatını alan Merve Kolman, 2016 yılında Merve Topbaşoğlu Kolman Hukuk bürosunu kurmuştur.

linkine tıklayarak, Avukat Merve Kolman'ı ve sunmuş olduğu hukuki danışmanlık hizmetlerini daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Boşanma avukatı, ceza avukatı, miras avukatı, ticaret avukatı, tazminat avukatı, kıymetli evrak avukatı, trafik kazası avukatı, bilişim avukatı, iş ve sosyal güvenlik avukatı, kira avukatı ve arabulucu avukat olarak görev yapan Merve Kolman'a ulaşmak adına aşağıdaki iletişim kanallarına başvurmanızı tavsiye ederiz.

Telefon numarası: 0505 646 24 50
Adres: Kültür Mahallesi Şevket Özçelik Sokak No: 9 Daire: 3 Konak / İzmir
E-Mail: info@mervekolman.av.tr

Similar threads

Avukat Nasıl Olunur Avukat Almak İçin Neler Gerekli Avukat edebilmek için zorunlu olan şartlar şöyledir 1 Avukat elde etmek için Türk vatandaşı edinmek birinci şarttır 2 Şart ise Hukuk Fakültesi mezunu olmaktır Eğer Yüksek Öğretim Kurulu kadar denkliği kabul edilen yabancı ülke hukuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Avukat; Hukuk alanında eğitim almış ve kişilerin yargı işlerinde haklarını savunan kişilerdir. Avukatlar iyi eğitim almış kişilerdir. Avukat olabilmek için yapılan sınavlarda başarı elde etmek gerekir. Yüksek puanlar ile kazanılan okullarda eğitim görürken başarılı olmaları ve okullarını başarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
545
Avukatlık stajı yapmadan avukat olunabilir mi? Avukatlık Stajı Yapmadan Avukat Olunabilir mi? Avukatlık Kanunu madde 3'te sayılan avukatlığa kabul şartlarından biri de (c fıkrasında sayılan) avukatlık stajını tamamlayarak staj bitim belgesi almış bulunmaktır. Avukatlık stajında ne yapılır? Dava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Avukat olabilmeniz için liseyi bitirdikten sonra 4 takvim hukuk fakültesi bitirmeniz gerekmekte, bunun yanında 6 ayda bir avukatlık ya da hukuk bürosunda stajyer olarak çalışmanız gerekli Kısacası üniversite olarak hukuk fakültesini tercih etmeniz yeterlidir Avukatlık için en esas koşullardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Avukatlık Mesleği Hukuk Fakültesinin bitirilmesinin gerisinde 1 yıllık avukatlık stajının başarı ile bitirilmesi halinde Avukat Ünvanı kazanılır Avukat Nasıl Olunur? Avukat olabilmek için adayların aşağıdaki şartlara yerinde olması gerekir 1 Avukat edinmek için Türk vatandaşı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt