Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit ve gazi çocuklarını sinemayla buluşturdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit ve gazi çocuklarını sinemayla buluşturdu
0
77

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
bha_50_1d2e7c7278ce12668c78.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehit ve gazi yakını 20 çocuğu ve ailelerini sinemayla buluşturdu. Çocuklara eşlik eden Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Güneri Onur Çeliker, “Müdürlük olarak en büyük gayelerimizden biri şehit yakınları ve gazilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının yanında olmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü, şehit ve gazi yakını 20 çocuk ile 12 ebeveynini sinema ile buluşturdu. “Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi” isimli sinema sinemasını izleyen konuklar İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Bize güç kattı”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Güneri Onur Çeliker, “Müdürlük olarak en büyük hedeflerimizden biri şehit yakınları ve gazilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak. Bu etkinliğimizin sonunda da bu gülümsemeleri görmek bizleri gururlandırmış ve yürüdüğümüz yolda bizlere güç kattı” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı münasebetiyle İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü Stant Alanında "30 Ağustos Zafer Bayramı Fotoğraf Sergisi" açıldı. Açılışını İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün yaptığı standa İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü, İzmir Vilayet Emniyet Müdürlüğü ve TEMŞAD ortasında ‘Sevgiyle Koruyalım Projesi İşbirliği Protokolü’ imzalandı. İzmir Vilayet Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür ve Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Görev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İzmir merkezli 5 vilayette düzenlenen operasyonda, kendilerini Şehitler ve Gaziler Toplumsal Hizmet Merkezi çalışanı yahut gazi, emekli albay, üsteğmen, astsubay olarak tanıtarak şehit, gaziler yahut çocukları ismine para topladığı tez edilen bireylere yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
İlkkurşun Direnişi ile Kuvayı Milliye’nin temellerinin atıldığı Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Onur Yılı Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenecek dolu dolu etkinliklerle kutlanacak. Zafer Haftası ile başlayacak etkinlikler 13 Eylül’e kadar devam edecek. Ödemiş Ulusal Fuarı 38...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile 5 silah arkadaşı, şehit edilmelerinin 19'uncu yıl dönümünde düzenlenen merasimle anıldı. Anma programında konuşan Vilayet Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Okkan ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle andığını belirterek Şehit Emniyet Müdürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt