Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzmir pilavı

İzmir pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
1,5 bardak pirinç
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı tereyağı
6 adet kuru kayısı
1 çay bardağı badem
1 çay bardağı Antep fıstığı içi
67 dal maydanoz
2 çay kaşığı tuz
2,5 su bardağı sıcak su


Hazırlanışı

Pirinçleri yıkayıp suyunu süzdürün



Soğanı küp küp doğrayıp margarinle soteleyin



Tereyağını ilave edin Ardından pirinçleri de tencereye alıp 12 dakika kavurun Sıcak suyu ve tuzu ilave edip pişmeye bırakın



Öte yandan bir teflon tavada badem ve fıstık içini kavurun Kayısıları minik parçalara bölüp onları da tavada çevirin



Son olarak maydanozları ince ince kıyıp ekleyin Pilav suyunu çektiğinde bademli, fıstıklı karışımı üzerine döküp demlenmeye bırakın



İyice karıştırıp servise sunun

 
858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt