Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İzmir'de 32 ayrı operasyonda 794 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'de 32 ayrı operasyonda 794 düzensiz göçmen yakalandı
0
115

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 30 Ağustos-10 Eylül'de Bayındır, Bergama, Buca, Çeşme, Karaburun, Dikili, Kemalpaşa, Menderes, Menemen, Foça, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Urla ilçelerinde 32 operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 794 kaçak göçmen yakalanırken, olaylarda kullanılan 1 kamyon, 3 taksi, 4 minibüs ve 1 otomobile de el konuldu. Baskınlarda 7 organizatör ise gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0R8SX_1663061906_8915.jpg

miJEC_1663061906_8946.jpg

KAYNAK: DHA

Similar threads

İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Gayret Şube Müdürlüğü grupları, 30 Ağustos-10 Eylül ortasında Bayındır, Bergama, Buca, Çeşme, Karaburun, Dikili, Kemalpaşa, Menderes, Menemen, Foça, Seferihisar, Selçuk, Torbalı ve Urla'da sistemsiz göçmenlere yönelik 32 başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
İzmir hangi bölgededir İzmirin ilçeleri İzmir Ege Bölgesinde yer almaktadır İzmir ilinin ilçeleri; Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
AKP İzmir'de eridi CHP, İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerini kazanırken, 30 ilçenin 29'unu da kazandı Seçimden önce çıtayı yüzde 51 olarak telaffuz ettiklerini açıklayan CHP İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hedeflerini tutturduklarını ve ciddi de bir ayrım attıklarını açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
0232 Bölge kodu, 0232 nerenin telefon kodu, İzmirin telefon kodu, 0232 nerenin, 0232 izmir Telefon Bölge Kodu İzmir ilçeleri Telefon Kodları Balçova telefon kodu, Çiğli telefon kodu, Gaziemir telefon kodu, Karşıyaka telefon kodu, Konak telefon kodu, Aliağa telefon kodu, Bayındır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
İzmir Halk Eğitim Merkezleri liste İzmirdeki Irk Eğitim Merkezleri telefonları izmir halk eğitim merkezleri ve telefon numaraları aşağıdaki gibidir İzmir Konak Halk Müziği Eğitim Merkezi Konak 0 232 262 22 06 250 98 44 İZMİR Seferihisar Halk Müziği Eğitim Merkezi Seferihisar 0 232...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt