Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İzmir'de İki Ayrı Bölgede Orman Yangını

İzmir'de İki Ayrı Bölgede Orman Yangını

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

İzmir'in Ödemiş ve Seferihisar ilçelerinde orman yangını çıktı. Seferihisar'da çıkan yangının büyük oranda denetim altına alındığı belirtilirken, alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Yangın, Ödemiş ilçesi Birgi Mahallesi'ndeki ormanda saat 14.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple çıktı. Etraf sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 4 helikopter, 3 uçak ve 20 arazöz sevk edildi. 

Öte yandan, Muğla'nın Dalaman ilçesinden 1 yangın uçağının daha bölgeye sevk edildiği öğrenildi. 

Seferihisar Beyefendiler Barajı mevkisindeki orman yangını ise saat 14.30 sıralarında çıktı. Bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 3 helikopter, 2 uçak ve 12 arazöz sevk edildi. 

Ekiplerin Seferihisar'daki yangını büyük oranda denetim altına aldığı belirtildi. Yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor

Similar threads

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı Gençlik Merkezi yakınında orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen takımlar, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Yamanlar Dağı Karatepe mevkiindeki çam ağaçları ile kaplı ormanda, saat 10.30 sıralarında yangın çıktı. Etraftakilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Orman Genel Müdürlüğü, "Muğla, Milas ve Bodrum’da çıkan orman yangınlarına 3 uçak, 12 helikopter ile müdahale ediyoruz" açıklamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
İzmir’de sabah saatlerinde Buca’da otluk alanda yaşanan yangın denetim altına alınırken, bir orman yangını haberi de Seferihisar ilçesinden geldi. Ekiplerin müdahalesi sürüyor Seferihisar ilçesine bağlı Beyefendiler Mahallesi'nde de bir orman yangını çıktı. Yangına İzmir Orman Bölge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
İzmir, Aydın ve Balıkesir'de çıkan orman yangınlarına müdehale sürüyor. Yangınların çıkış nedeni şimdi belirlenemedi. İzmir'de başlayan yangın denetim altına alındı. Geçtiğimiz günlerde Datça'da çıkan orman yangınının akabinde ülkenin farklı yerlerinden yangın haberleri gelmeye devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Muğla’nın Dalaman ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Dalaman Ataköy Sıradere mevkiindeki ormanlık alanda gece saatlerinde yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Orman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt