Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzmir'de Keşif Uçağı Düştü

İzmir'de Keşif Uçağı Düştü
0
90

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Selçuk Efes Havaalanı'ndan havalanan Türk Hava Kurumu'na ait Cessna 172S tipi TCCBI kayıt işaretli eğitim uçağı, saat 1230 sıralarında Beydağ'ın Çomaklar köyü yakınlarında düştü Uçaktaki hoca pilot Ahmet Can Damarsardı'nın öldüğü belirlenirken, öğrenci pilot Volkan Umudum zarar görmüş kurtarıldı *

Similar threads

İzmir'de eğitim uçağı düştüİzmir'in Foça ilçesi yakınlarında askeri eğitim uçağı düştü 2 kişi kayıpFoça Aslanburnu mevkiinin 2 dingil açığında balıkçılar tarafından bir askeri uçağın düştüğü ihbar edildi Foça Kaymakamı Adem Aslan, ihbarı alır almaz arama kurtarma ekiplerinin harekete geçtiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Van’da keşif için havalanan uçak görevden dönerken Artos dağına çarptı. Uçakta bulunan 2’si pilot 5’i teknik personel 7 emniyet mensubu şehit oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da bir keşif uçağının kırıma uğradığını bildirdi. Gevaş ilçesindeki Artos dağına çarparak düşen uçakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bursa'da askeri uçak düştü Balıkesir 9 Belli Başlı Jet Üssü'nden havalanan askeri uçak, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında düştü Balıkesir'den gece eğitim uçuşu için havalanan uçağın düştüğü bölgeye hemen aramakurtarma ekipleri sevk edildi Düşen uçağın enkazına Bursa'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kanada'da 'Benimle Evlenir misin?' pankartı taşıyan küçük bir uçak adaya düştü, pilot hayatta kalırken uçağın tek yolcusu öldü. Yaralı pilot tedavi için hastaneye kaldırıldı. 'Benimle Evlenir misin?' pankartı taşıyan 1974 tipi Cessna 172 tipi uçak, Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Geçtiğimiz günlerde, dünyanın en saygın hava akrobasi timlerinden Türk Yıldızları'na ait bir uçağın düştüğünden ve Pilot Yüzbaşı Burak Gençcelep'in şehit düştüğü üzücü bir olaydan bahsetmiştik. Bu kırımın ve şehidin acısı henüz içimizden çıkmamışken, bu kez benzer bir olay İzmir Foça'da yaşandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt