Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy'la İlgili Zehir Gibi Açıklamalar!

İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy'la İlgili Zehir Gibi Açıklamalar!
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy'la İlgili Zehir Gibi Talimat! bülent ersoy, izzet yıldızhan, bülent ersoy izzet yıldızhan Sevgili melekler, sezon başında program yapmaya başllayan Bülent Ersoyİzzet Yıuldızhan ikilisinden Yıldızhan çok kısa bir vakit sonra gösteri programından ayrılmıştı O zamanlar sadece kimyamız tutmadışeklinde izah etme yapan Yıldızhan içini Tv8'e döktü Bülent Ersoy için kalpazan kadındiyen Yıldızhan bakın hangi açıklamalarda bulundu 22592 22592 izzetyildizhandanbulentersoylailgilizehirgibiaciklamalar5c4dde45f3425izzetyildizhandanbulentersoylailgilizehirgibiaciklamalar5c4dde45f3425 311 460 bulentersoyizzetyildizhanjpg22592 İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy'la İlgili Zehir Gibi Açıklamalar! bulentersoyizzetyildizhanjpg22592 İzzet Yıldızhan'dan Bülent Ersoy'la İlgili Zehir Gibi Açıklamalar! Show Tv'nin Bülent Ersoy'la program yapmaya yanaşmadı Nedeni ise huysuz bir kadın Bülent Ersoy'un samimiyetine inanmıyorum İkiyüzlü bir kadın Programın yapımcısı Fevzi bey Bülent Ersoy'a zavallı diyor Fazla doğru söylüyor Çünkü kimsesiz karar veremiyor Ya Arzu'yu arıyor veya menajeri Haluk'u arıyor Bülent Ersoy, Fevzi beyle benim aramı yarmak için ne oyunlar oynadı anlatamam Ben herkes gizli olsun, herkes işine baksın diye kestirip atmıştım böyle Lakin aslında öyle kırılmıştım ancak yaşadıklarıma Fakat ben üzüldüm, kimse üzülsün istemedim Fazla ayıp edildi bana Ama adam gibi gürültüsüz kalmayı seçim ettim Fakat görüyorum ki bundan böyle Fevzi Bey tüm yaşananları itiraf etmiş Fevzi Siverek'in açıklamalarına ne diyorsunuz sorusuna Yıldızhan şöyle yanıt verdi: doğruca yargı veriyorum Doğru Ama çok geç gördü gerçekleri Ayrıca kendini, ayrıca bizi üzdü, kırdı O vakit, şimdi bahsettiği Bülent Ersoy'un yanındaki minik adamların nasıl mide bulandırdığını önce ben görmüş, ben anlatmıştım Bülent Ersoy'un fena niyetli olduğunu en her yerde anlamıştım Fevzi Bey, daha derhal anlamış Bülent hanımı ve maliyeyle başı belada olan o küçük gördüğü menajerinin neler karıştırdığını Geçmiş olsunAynı olayları Emel Sayın ile Muazzez Abacı'yla da yaşadı Yeni değil Ama kendimce Fevzi Siverek'in açıkladığı perde arkası olaylardan daha sonra bundan böyle herkes şöyle düşünecek: Bülent Ersoy'la dostluk yapılır ama iş yapılmaz!!!Bülent Ersoy Şov'un yapımcısı Fevzi Siverek, dün yaptığı açıklamayla, Bülent Ersoy'un işine son verdiklerini belirtmişti Genişletmek için tıkla id  

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt