Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jack Dorsey, Jay-Z ile Kurduğu Bitcoin Fonunun Yönetim Kurulu Üyelerini Açıkladı

Jack Dorsey, Jay-Z ile Kurduğu Bitcoin Fonunun Yönetim Kurulu Üyelerini Açıkladı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
jack-dorsey-square-cash-uygulmasinin-yeni-ozelligini-tanitti.jpg

Kısa süre önce istifa eden Twitter eski CEO’su Jack Dorsey, Jay-Z iş birliğiyle oluşturduğu Bitcoin geliştirme fonu Blind Trust’ın yönetim kurulu üyelerini seçtiğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İkili daha önce, Bitcoin’in gelişimini finanse etmek için trust’u kurduğunu açıklamıştı. Dorsey, Şubat ayında bir tröst planı olduğunu duyurduğunda, üç yönetim kurulu üyesine ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Dorsey, seçilen yönetim kurulu üyelerini Twitter üzerinden duyurdu: Carla Kirk-Cohen, Abubakar Nur Khalil, Obi Nwosu ve Ojoma Ochai. Bu dört üye de Afrika’da Bitcoin geliştirme çabalarını desteklemek için çalışacak. Dorsey, ekibinin bu dört geliştiriciyi 7.000 başvuru havuzundan seçtiğini söyledi.

Dorsey, uzun süredir Bitcoin destekçisi ve Bitcoin’i ödeme firması Block’un bilançosuna ekledi. Firma, kriptoya daha geniş bir adım atmak için bu ayın başlarında Block ismini Square olarak değiştirdi. Square ayrıca, Bitcoin teknolojisinin gelişimini finanse etmek için bir hibe programına sahiptir.

Similar threads

Dünyanın en büyük mikroblog sitesi Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, uzunca bir süreden sonra ilk kez 39 bin dolar seviyelerine yükselen Bitcoin'i destekleyen isimlerin başında geliyor. Hem kendisi adına hem de şirketi adına Bitcoin aldığı zaten bilinen Dorsey, yaptığı son açıklamalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Square ve Twitter CEO’su Jack Dorsey Perşembe günü yaptığı açıklamada, ödeme hizmetleri işinin Bitcoin (BTC) bağlantılı finansal hizmetlere odaklanan “açık kaynaklı bir geliştirici platformu” oluşturmak için çalıştığını söyledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Twitter CEO’su Jack Dorsey ilk kez açık bir şekilde Bitcoin’in şirketin geleceğinin “büyük bir parçası” olacağını söyledi. Dorsey, Bitcoin’in Twitter’ın Super Follows, Commerce, Subscriptions ve Tip Jar gibi ürünlerine entegre edilebileceğini düşünüyor. Son dakika gelişmelerden anında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, son yıllarda en tanınmış Bitcoin (BTC) savunucularından bir tanesi oldu. Dorsey artık madenciliğe de başlamış gibi görünüyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Bir kullanıcının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ünlü rap yıldızı Jay-Z, blockchain tabanlı eserler oluşturmaya odaklanmış bir teknoloji firmasına yatırım yaptı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Jay-Z, kripto ve blockchain yatırım portföyünü genişletiyor. Ünlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt