Simon Porte Jacquemus markasının kuruluşunun 10.
yılını kutluyor.
Mini çantaları Rihanna, Kim Kardashian, Priyanka Chopra üzere yıldızlarının stillerini süsleyen Jacquemus, son devirlerde Instagram’da en çok paylaşıllan markalar arasında. Markasının onuncu yılını kutlamak için Fransa’nın güneyine giden Jacquemus, tarihinin birinci karma defilesini 24 Haziran’da gösterecek.
View this post on Instagram
The JACQUEMUS team last week in Paris. “ 10 years of Love, 10 years of Poetry, 10 years of Independence, 10 years of Family, 10 years of Beliefs, 10 years of Sharing, 10 years of Freedom, 10 years of Smiles, With you, thank you” Simon JACQUEMUS is happy to announce the celebration of the House’s 10-Year anniversary. The Spring-Summer 2020 show will be taking place on Monday, June 24th in Provence, South of France. On this occasion, womenswear and menswear will be walking down the catwalk hand in hand.A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on May 20, 2019 at 9:04am PDT
2018’de erkek giysi dizaynlarını çıkaran Simon, doğup büyüdüğü Provence, Fransa’da erkek ve bayan giysi dizaynlarını bir arada gösterecek. Kutlamaları Instagram üzerinden bir fotoğraf ile açıklayan ünlü marka, “Sizinle ; aşkın 10. yılı, şiirin 10. yılı, bağımsızlığın 10. yılı, ailenin 10. yılı, inancın 10. yılı, paylaşımın 10. yılı, özgürlüğün 10. yılı, kahkahaların 10. yılı, teşekkür ederiz,” diyerek hayranlarına minnettarlığını açıkladı. “Marka tarihinin ve ferdî hikayemin bir modülü olduğu için Jacquemus’un 10. yıllını kutlamamız gerektiğine emindim. Bu işe 19. yaşında başladım ve artık 29 yaşındayım. Nasıl mı hissediyorum? Çok düzgün. Bu biraz garip. Çok şey var. Gelgelelim bunun bizim için yeni bir başlangıç olacağını düşünüyorum,” diyen ünlü dizayncı memnunluğunu Women’s Wear Daily ile paylaştı. .