Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antalyadaki ark lara sesleniorum!!! jade empire special edition olan bi cd ci biliosanız bana bi sööleyin oyunu hiçbir yerde bulamadımşimdiden teşekkürler
Oyun satış platformlarının başında gelen Steam'de dün gece birçok oyuna artırım geldi. Açıklanan detaylara nazaran Electronic Arts, dün gece saatlerinde Steam platformunda satışta olan oyunların fiyatlarını arttırma kararı aldı. Gelgelelim şöyle bir detayı da atlamadan geçmeyelim, fiyatlar...
arkadaslar empire total war ı yukledım cok ilerledim avrupayı felan aldım sonra oyun yavasladı ve turu bıtır dedıgımde maratha konfederasyonunda oyun donup kalıyo ardırdan çalışmayı durdurdu hatası gelıyo ne yapmam gerekiyo ?
öncelerdede turu bitir dedigim anda calısmayı durdurdu hatası...
Bilgisayarımda ddr2 800 mhz 4gb ram ve 1 gb 64 bit ekran kartı mevcut nvidia 9400gt diye hatırlıyorum Empire Total War oyununu rahatca kaldıracağını düşündüğüm 2 oyunu ( Day One , The Walking Dead ) yükledim Hepsin de de grafik leri en düşük ayarlara getirmeme rağmen oynanmaz şekilde kastı Daha...
BioWare'de 14 seneyle görev yapan ve Jade Empire, Dragon Age ve Mass Effect serileri üzerinde çalışan Mike Laidlaw, stüdyodan ayrıldıktan bir sene sonra henüz açıklanmamış bir proje üzerinde çalışmak için kreatif direktör rolüyle Ubisoft Quebec'e katıldığını duyurmuştu.
Ubisoft Quebec...
Xbox 360 oyunlarını Xbox One'da oynamaya yarayan geriye doğru dönük ahenklilik programı dahilinde gelecek oyunların listesi sızdı Orijinal Xbox oyunları, bir takım kullanıcılar için Xbox One mağazasında görülmeye başlandı Beklenildiği gibi bazı klasikler tatil sezonu için gelecek Bilhassa...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.