Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Jale Arıkan kimdir

Jale Arıkan kimdir
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Jale Arıkan kimdir jale arıkan kimdir, hayatı, yaşam öyküsü, filmleri, dizileri Jale Arıkan, Almaya da yaşamış ve Almanya da Türk Kızı rolüyle ün yapan genç bir oyuncumuzdur Melek'ler 1548242566 1548242566 jalearikankimdir5c5a5e5fcf362jalearikankimdir5c5a5e5fcf362jalearikankimdir5c5a5e5fcf362 Jale Arıkan, Almanya'da Cennet Otelive Yarış çılgınlarıadlı TV dizilerinde Türk kızırolleriyle ün kazandı Sahiden Türk bir baba ve Rus bir ananın kızı olarak İstanbul'da doğan Jale 22 yıldır Berlin'de yaşıyor TV'de daha çok muavin rollerde görülen genç bayan Kesintisiz egzotik Türk kızı rolleri oynamaktan bıktımdiyor Fakat Alman TV dünyasında çok fazla şansı olmadığını da itiraf ediyor İyiler sarışın, kötüler ise esmer ve kötü almanca konuşuyorlar Benim gibi iyi Almanca konuşan bir AlmanTürk kızına burada yer yokdiye konuşuyor Babası Seza ionun tıp okumasını istiyormuş Çevredeki Türkler de babasına Jale'nin TV dizilerinde görünmesine karşı çıkmışlar Ama ailem çok toleranslı ben de çok dikkafalıydımdiyor ArıkanGenç kadını en fazla rahatsız eden şey ise Berlin sokaklarında onu TV'den tanıyan bazı Almanların yolunu kesip Niçin başörtüsü takmıyorsun?diye sormaları Fakat ben başörtülü Türk kızlarına minimum onlar kadar yabancıyım Lakin Almanya'da Türklere karşısında önyargılar hala çok adalelidiye yakınıyor  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt