iltasyazilim
FD Üye
Yemek Adı : Jambonlu Kanepe
Mutfak : Türk
Türü : Sandviç Kanepeler
MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ
HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın Sonra hardal katıp iyice yedirin Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın
AFIYET OLSUN!
Mutfak : Türk
Türü : Sandviç Kanepeler
MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ
HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın Sonra hardal katıp iyice yedirin Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın
AFIYET OLSUN!